Μουντιάλ 2022: Άνδρας στην Πολωνία συνέχισε να βλέπει αγώνα ενώ τον χειρουργούσαν!

Μουντιάλ 2022: Άνδρας στην Πολωνία συνέχισε να βλέπει αγώνα ενώ τον χειρουργούσαν!

Ασθενής σε νοσοκομείο της Πολωνίας παρακολουθούσε παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης!

Xeirourgeio
Μια πολύ ασυνήθιστη φωτογραφία δημοσίευσε στο προφίλ του στα social media, το Ανεξάρτητο Κέντρο Δημόσιας Φροντίδας Υγείας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοίκησης στο Κιέλτσε της Πολωνίας.

Στο κλικ φαίνονται δυο γιατροί να χειρουργούν και ο ασθενής να συνεχίζει να παρακολουθεί το παιχνίδι της Ουαλίας με το Ιράν για το Παγκόσμιο Κύπελλο κατά τη διάρκεια της επέμβασης κι ενώ βρισκόταν υπό ραχιαία αναισθησία! «Σε εμάς, οι ασθενείς λαμβάνουν υπηρεσίες. Όλοι οι κύριοι υπό ραχιαία αναισθησία είναι ευχαριστημένοι», είναι η λεζάντα που χρησιμοποίησε το νοσοκομείο!

U nas pacjenci to dopiero mają serwis 😮 Wszyscy panowie w znieczuleniu podpajęczynówkowym są zachwyceni ⚽️⛹️ #worldcup2022 #football #katar2022

Posted by SP ZOZ MSWiA w Kielcach on Friday, November 25, 2022


Η ραχιαία αναισθησία, χρησιμοποιείται σε χειρουργικές επεμβάσεις μεγαλύτερες από 10 λεπτά. Επιτρέπει στον ασθενή να διατηρεί πλήρως τις αισθήσεις του, αλλά ταυτόχρονα κόβει την αίσθηση των ερεθισμάτων από τη μέση και κάτω.

Αυτός ο τύπος αναισθησίας χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια επεμβάσεων στην κοιλιά ή του ουροποιητικού συστήματος ή σε επεμβάσεις που εκτελούνται στα κάτω άκρα. Η ραχιαία αναισθησία είναι πολύ λιγότερο επιβαρυντική για τον οργανισμό από τη γενική αναισθησία, γι' αυτό και χρησιμοποιείται συχνά.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κιβωτός του Κόσμου: Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας

Ρωσία: «Στημένη» η συνάντηση Πούτιν με «μητέρες εφέδρων» - «Ηθοποιοί και μέλη φιλοπουτινικών οργανώσεων ανάμεσά τους»

Κατάρ: Χίλιες και μία... business ύψους 400 δισ. ευρώ σε όλο τον κόσμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ