Επιστολή στήριξης του Ρονάλντο στον Νεϊμάρ: «Η πλειοψηφία των Βραζιλιάνων σε αγαπούν»

Επιστολή στήριξης του Ρονάλντο στον Νεϊμάρ: «Η πλειοψηφία των Βραζιλιάνων σε αγαπούν»

Ο Ρονάλντο έσπευσε να στηρίξει τον Νεϊμάρ μετά από τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε από μερίδα Βραζιλιάνων μετά τον τραυματισμό του στο Κατάρ

ροναλντο_φαιν
Ο Νεϊμάρ έχει τα ζόρια του μετά από τον τραυματισμό στο πόδι στην πρεμιέρα του Μουντιάλ και στο παιχνίδι της Βραζιλίας με την Σερβία έχει και τους Βραζιλιάνους να τον ... κράζουν γιατί χτύπησε και δεν θα βοηθήσει στους ομίλους την ομάδα.

Ο Ραφίνια μιλώντας για αυτό το θέμα είπε ότι πολλοί Βραζιλιάνοι παρακαλάνε να σπάσει το πόδι του ο Νεϊμάρ αλλά ο Ρονάλντο ήταν πιο λογικός. Το "Φαινόμενο" έγραψε μια επιστολή στήριξης στον Νεϊμάρ και την ανέρτησε στα social media.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ronaldo (@ronaldo)


Μεταξύ άλλων σημειώνει ότι οι περισσότεροι Βραζιλιάνοι, όπως και εκείνος, τον στηρίζουν και τον αγαπούν και καλεί τον κόσμο να «Μην εξυψώνετε τους δειλούς και φθονερούς».

Ο Ρονάλντο που κέρδισε το Μουντιάλ του 2022 ξεκίνησε την επιστολή ως εξής: «Δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω αυτή την ανοιχτή επιστολή αλλιώς: είσαι απίστευτος, Νεϊμάρ! Γίγαντα!». Συνεχίζοντας αναφέρει: «Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι Βραζιλιάνοι, όπως και εγώ, σε θαυμάζουν και σε αγαπούν. Το ταλέντο σου, μάλιστα, σε έχει πάει τόσο μακριά, τόσο ψηλά, που υπάρχει αγάπη και θαυμασμός για σένα σε κάθε γωνιά του κόσμου. Και είναι και γι' αυτό, γιατί έφτασες εκεί που έφτασες, για την επιτυχία που κατάφερες, που έχεις να αντιμετωπίσεις τόσο φθόνο και κακία».

Το «Φαινόμενο» στέκει απέναντι σε κάθε ρητορική μίσους: « Τι κόσμος είναι αυτός; Τι μήνυμα μεταφέρουμε στη νεολαία μας; Θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι εναντίον σου, αλλά είναι λυπηρό να βλέπεις την κοινωνία στο δρόμο της ευτελισμού της μισαλλοδοξίας, της ομαλοποίησης της ρητορικής μίσους. Είναι ενάντια σε αυτή τη λεκτική βία».

Κλείνοντας έστειλε το μήνυμα του προς τους φιλάθλους: «Μην εξυψώνετε τους δειλούς και τους φθονερούς. Σε όσους έχουν διαβάσει ως εδώ, σας ζητώ να στείλετε θετική ενέργεια στην ομάδα, στον Νεϊμάρ, στον Ντανίλο και σε όλους τους παίκτες».


Ειδήσεις σήμερα

Κιβωτός του Κόσμου: Ο πατέρας Αντώνιος σε... αγιογραφία ως Νώε

Κίνα: Πρωτοφανής κοινωνική έκρηξη - Κλειδώνουν στα σπίτια τους κατοίκους, συνθήματα κατά του καθεστώτος Σι

Λαρισαίος επιχειρηματίας κατασκεύασε ρομποτικό όχημα με σύστημα λέιζερ για την κατάρριψη drones
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ