Μουντιάλ 2022: Η Νίβες Σέλσιους φωτογραφήθηκε για γούρι με μαγιό στα χρώματα της Κροατίας

Μουντιάλ 2022: Η Νίβες Σέλσιους φωτογραφήθηκε για γούρι με μαγιό στα χρώματα της Κροατίας

Το μοντέλο από την  Κροατία που προκαλεί πάντα με τις φωτογραφίες της είναι... δίπλα στην εθνική ομάδα της χώρας της στη μάχη στο Μουντιάλ του Κατάρ

nines
Μπορεί να μην είναι στο Κατάρ αλλά το μυαλό της είναι δίπλα στην εθνική ομάδα της Κροτίας που δίνει τις μάχες της στο Μουντιάλ. 

Η Νίβες Σέλσιους για αυτό τον λόγο πριν από το παιχνίδι της Κροατίας με τον Καναδά φόρεσε μαγιό στα χρώματα της σημαίας της χώρας της και έβαλε ένα κινητό ανάμεσα στα στήθη της όπως είχε κάνει το 2010 η Παραγουανή Λαρίσα Ρικέλμε. 



Τη φωτογραφία συνόδεψε η λεζάντα: «Φέρνεις ακόμη τύχη?». 

Η Νίβες έγινε γνωστή στην Ελλάδα από το πέρασμα του πρώην συζύγου της Ντίνο Ντριπτς από την ΑΕΚ το 2011. Πολλοί ξέχασαν τον Ντίνο αλλά όλοι θυμούνται την Νίβες. Οι δύο τους είχαν χωρίσει επεισοδιακά με την Νίβες να τον κατηγορεί για κακοδιαχείριση στα οικονομικά. 


Κλείσιμο

«Είχαμε φτάσει στο σημείο να μην έχουμε να αγοράσουμε ψωμί. Ο Ντίνο είχε αναγκαστεί να πάρει λεφτά από τοκογλύφους για να πληρώσει κάποια δάνεια. Είναι αλήθεια πως τζόγαρε, αλλά όχι στο βαθμό που ανέφεραν τα ΜΜΕ. Έχασε πολλά χρήματα κι ακόμη αντιμετωπίζει προβλήματα.

Όλα άρχισαν όταν επένδυσε μετά από παραίνεση της οικογένειάς του σε μια εταιρεία ακινήτων, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε» είχε πει μεταξύ άλλων μετά το διαζύγιο. 





Ειδήσεις σήμερα

Κιβωτός του Κόσμου: Ο πατέρας Αντώνιος σε... αγιογραφία ως Νώε

Κίνα: Πρωτοφανής κοινωνική έκρηξη - Κλειδώνουν στα σπίτια τους κατοίκους, συνθήματα κατά του καθεστώτος Σι

Λαρισαίος επιχειρηματίας κατασκεύασε ρομποτικό όχημα με σύστημα λέιζερ για την κατάρριψη drones
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα