Το μεγάλο όνειρο του Ριτσάρλισον είναι να ζήσει σε ένα νησί μόνο με γυναίκες!

Το μεγάλο όνειρο του Ριτσάρλισον είναι να ζήσει σε ένα νησί μόνο με γυναίκες!

Η ιστορία ζωής του «χρυσού» σκόρερ της Βραζιλίας - Οι ομάδες που τον απέρριψαν και οι δουλειές που έκανε για να επιβιώσει

Richarlison-m
Στα 25 του ο Ριτσάρλισον έμελλε να παίξει το πρώτο του παιχνίδι σε Παγκόσμιο Κύπελλο και να σκοράρει μάλιστα δύο φορές. Ο επιθετικός της Τότεναμ που είναι στον ίδιο όμιλο με τον συμπαίκτη του στους "Πετεινούς" τον Σον ξεκλείδωσε με δύο του γκολ το παιχνίδι με τη Σερβία και έστειλε τη Βραζιλία στην κορυφή.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-coktui0khyq1)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cokucoaz2u61)


Ο Ριτσάρλισον που έχει απίστευτα προσόντα με τη μπάλα στα πόδια πολλές φορές γίνεται viral για τις ατάκες του ενώ ξεχωρίζει για το χρώμα των μαλλιών του. Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από πότε που εξομολογήθηκε σε δημοσιογράφο ποιο είναι το μεγάλο του όνειρο όταν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο.


Κλείσιμο

Θα αγοράσω ένα νησί και θα ζήσω εκεί με πολλές γυναίκες. Όπως εκείνη η φωτογραφία που είχε βγάλει παλιά ο Ροναλντίνιο» είπε ο 25χρονος άσος που έχει παίξει στην Αγγλία στην Γουόντφορντ αλλά και στην Έβερτον.



Ο Ριτσάρλισον όπως και οι περισσότεροι Βραζιλιάνοι πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια. Γεννήθηκε το 1997 σε μια φτωχή γειτονιά της Βραζιλίας και από μικρός έπαιξε ποδόσφαιρο για να ξεφύγει από τη μιζέρια.

«Έπρεπε να ζω στο σπίτι των θείων μου επειδή ήταν πιο κοντά στο μέρος που πήγαινα για προπόνηση και δεν είχα χρήματα για το λεωφορείο. Πουλούσα γλυκά και παγωτά στο δρόμο και δούλευα στους αγρούς για να βοηθήσω οικονομικά τους γονείς μου. Έπρεπε να το κάνω, γιατί ο καθένας έδινε τα πάντα για να μπορέσω να πραγματοποιήσω το όνειρό μου και να γίνω ποδοσφαιριστής» είχε πει στην As για τα παιδικά του χρόνια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-coku0m3q1jk9)


Στη Βραζιλία έπαιξε στην Μινέιρο και στην Φλουμινένσε αλλά είχε δεχτεί την απόρριψη από πολλές ομάδες και δεν το ξεχνάει. « Δεν έχω αρκετά δάχτυλα στα χέρια μου για να μετρήσω τον αριθμό των ομάδων που με απέρριψαν. Ήμουν έτοιμος να παρατήσω το ποδόσφαιρο αλλά κράτησα ψηλά το κεφάλι μου και πήγα στο Μπέλο Οριζόντε έχοντας μόνο τα χρήματα για να κάνω το ταξίδι για την τελευταία δοκιμή με την Αμέρικα Μινέιρο. Εάν δεν τα κατάφερνα, δεν έφταναν τα χρήματα που είχα πάνω μου για να γυρίσω σπίτι, στο Εσπίριτου Σάντο, που απείχε 600 χιλιόμετρα. Τα είχα δώσει όλα εκείνο το πρωί και πέρασα. Εάν τα είχα παρατήσει μετά το πρώτο "όχι", δεν θα είχα φτάσει εδώ που είμαι σήμερα» είχε δηλώσει στο παρελθόν.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cokt7rsidcfl)


Σαν παιδί λάτρευε τον Ρονάλντο το Φαινόμενο και είχε πει για εκείνον: «Είναι μοναδικός και αξίζει το προσωνύμιό του. Πριν από κάθε ματς, όταν είμαι στο λεωφορείο, αρπάζω ένα τάμπλετ και βάζω videos με τα γκολ του για να είμαι έτοιμος».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmqi3amoq841)


Για εκείνον ήρωας και πρότυπο δεν είναι κάποιος ποδοσφαιριστής αλλά ο θείος και ο πατέρας του: «Οι ήρωές μου ήταν ο πατέρας μου και ο θείος μου, που έπαιξαν σε τοπικό επίπεδο και ήταν πραγματικά καλοί. Ο πατέρας μου έδινε ασίστ, "έβλεπε" γήπεδο, και ο θείος μου καλός εκτελεστής. Έμαθα πολλά από αυτούς, αυτοί είναι οι ήρωές μου στο γήπεδο και στη ζωή».



Έπαιξε για πρώτη φορά στη Βραζιλία το 2018 σε ένα φιλικό με το Ελ Σαλβαδόρ και έως σήμερα έχει 39 συμμετοχές και 19 γκολ. Το 2019 είχε σκοράρει στον τελικό του Κόπα Αμέρικα απέναντι στο Περού και η Βραζιλία είχε πάρει τον τίτλο κερδίζοντας με 3-1.



Λίγους μήνες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο σε ένα φιλικό ανάμεσα στην Βραζιλία και την Τυνησία στο Παρίσι δέχτηκε ρατσιστική επίθεση όταν του πέταξαν μια μπανάνα από την εξέδρα.

Όνειρα του ήταν να παίξει στην Τότεναμ και να πάει στο Μουντιάλ και τα πραγματοποίησε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Με την Τότεναμ έπαιξε φέτος για πρώτη φορά στο Champions League και πέτυχε τα γκολ του γκολ κόντρα στη Μαρσέιγ. Στην εξέδρα ήταν ο πατέρας του και εκείνος έτρεξε στην αγκαλιά του και έκλαψε!

Ο Ριτσάρλισον είναι ο "τρελός" του γηπέδου αλλά και ο καλός της παρέας.



Λέει πάντα αυτό που σκέφτεται και όταν κάποτε ο Κάραχερ του είχε κάνει κριτική όταν έπαιζε στην Έβερτον είχε γράψει στα social media:«Κάραχερ πλύνε το στόμα σου πριν μιλήσεις για μένα και την Έβερτον. Δεν σε σέβομαι…».



Ο Ριτσάρλισον έχει μεγάλο σουξέ και στις γυναίκες και πρόσφατα χώρισε από την Βραζιλιάνα influencer Σάντρι Ολιβέιρα, με την οποία είχε μια σύντομη αλλά… θυελλώδη σχέση.

Ειδήσεις σήμερα: 

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 26χρονος για την παράσυρση της 21χρονης

Μουντιάλ 2022: Ανατριχιαστική η ακτινογραφία στο κρανίο του Σαουδάραβα παίκτη μετά τη σύγκρουση με τον τερματοφύλακα

Κιβωτός του Κόσμου: Πρώην στέλεχος άδειασε θυρίδα με άκρα μυστικότητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ