Μουντιάλ 2022 - Σάντος: «Δεν πιστεύω ότι η Αργεντινή έπαψε να είναι φαβορί μετά την ήττα»

Μουντιάλ 2022 - Σάντος: «Δεν πιστεύω ότι η Αργεντινή έπαψε να είναι φαβορί μετά την ήττα»

Λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Γκάνα στο Κατάρ ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για την ετοιμότητα της ομάδας του και για τα φαβορί

26495594
Η Πορτογαλία αρχίζει σήμερα (18:00) τους αγώνες της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με αντίπαλο την Γκάνα.

Αυτό θα είναι το 5ο Μουντιάλ του Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος έχει ως όνειρο να κερδίσει το τρόπαιο και όπως είπε εάν το καταφέρει αυτό θα κόψει το ποδόσφαιρο την ίδια ώρα!

Η συνέντευξή του και το διαζύγιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πολλοί πιστεύουν ότι έχει προκαλέσει τριγμούς στα αποδυτήρια της Πορτογαλίας αλλά ο Φερνάντο Σάντος τόνισε ότι δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο: «Δεν πιστεύω ότι έχουμε επηρεαστεί, είναι ένα θέμα για το οποίο δεν έχουμε καν μιλήσει. Το σημαντικό είναι πως οι παίκτες έχουν όλοι τους καλή διάθεση.



Το να κερδίσεις μία τέτοια διοργάνωση είναι δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα, αρκεί να κοιτάξετε τα πρώτα ματς. Σε κάθε διοργάνωση το πρώτο ματς είναι πολύ σημαντικό αλλά εμείς αναδειχτήκαμε πρωταθλητές Ευρώπης έχοντας φέρε ισοπαλία στα τρία πρώτα ματς».

Κλείσιμο
Ο Πορτογάλος που οδήγησε την εθνική ομάδα της χώρας του στην κατάκτηση του Euro 2016 σημείωσε για τον αγώνα με την Γκάνα: «Η Γκάνα είναι μία σούπερ οργανωμένη ομάδα, πολύ γρήγορη στο παιχνίδι μετάβασης και με παίκτες υψηλής ταχύτητας. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο και τον σεβόμαστε αλλά ξέρουμε τους ευατούς μας.Έχουμε ένα όνειρο, που είναι να παλέψουμε για τον τίτλο. Δεν είμαστε ματαιόδοξοι αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας».

Όσο αφορά τα φαβορί για το τρόπαιο και την Αργεντινή είπε: «Ένα παιχνίδι δεν είναι αρκετό για να αλλάξει την αντίληψή μου, ήρθαν οκτώ με εννέα ομάδες στο Κατάρ με στόχο να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Δεν πιστεύω για παράδειγμα ότι η Αργεντινή σταμάτησε να είναι μέσα στα φαβορί επειδή έχασε το πρώτο της παιχνίδι».


Ειδήσεις σήμερα:

Αρχηγικό στέλεχος της οργάνωσης «Χιλιάδες ήλιοι της νύχτας» ο εμπρηστής της Real

«Αντίκρυσα τον Παύλο πεσμένο, μου είπε ότι τον μαχαιρώσανε» κατέθεσε φίλος του Φύσσα

Ασφυξία δείχνει το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο της 75χρονης στη Ρόδο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ