Μαραντόνα εναντίον FIFA: «Υπήρξε τεράστια κλοπή κατά της Κολομβίας, αυτό δεν μπορεί να μείνει έτσι»

Μαραντόνα εναντίον FIFA: «Υπήρξε τεράστια κλοπή κατά της Κολομβίας, αυτό δεν μπορεί να μείνει έτσι»

Ο Αργεντινός θρύλος Ντιέγκο Μαραντόνα κατηγόρησε τη Διεθνή Ομοσπονδία για ιδιαίτερη μεταχείριση των Άγγλων από τον διαιτητή στον αγώνα με την Κολομβία για τους «16» του Μουντιάλ 2018

maradona-col
Με τη FIFA τα έβαλε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, μέσω της τηλεοπτικής του εκπομπής «Από το χέρι του 10», μετά την ήττα της Κολομβίας από την Αγγλία. Ο Αργεντινός θρύλος κατήγγειλε πως «είδαμε μια FIFA γερασμένη και κανονισμένη» και πως υπήρξε «τεράστια κλοπή κατά της Κολομβίας».

«Το ότι έβαλαν Αμερικανό διαιτητή μου φάνηκε κάπως, σε αυτή την περίπτωση, και μάλιστα όταν έχει τεθεί και σε διαθεσιμότητα… Μου δημιουργεί πολλές αμφιβολίες… που μιλούσε μόνο αγγλικά…. Δεν ξέρω…. Υπήρξε σίγουρα προκατάληψη. Δεν υπήρξε κριτήριο για την επιλογή του διαιτητή», κατήγγειλε ο Μαραντόνα.

Και συνέχισε το ίδιο κατηγορηματικά.
«Εγώ, ως αρχηγός των θρύλων, λέω ότι αυτό δεν μπορεί να μείνει έτσι, αυτό είναι θανάσιμο λάθος για μια ολόκληρη χώρα. Αυτό αφορά ένα λαό που είχε όραμα και την ελπίδα η FIFA να είχε μεγαλύτερη διαφάνεια. Εγώ πανηγύρισα το γκολ της Κολομβίας σαν να το είχα πετύχει ο ίδιος. Δεν θα ήθελα να φύγω από αυτό το Μουντιάλ χωρίς να χειροκροτήσω την Κολομβία και πάνω από όλους τον Γέρι Μίνα», κατέληξε ο αστέρας του ποδοσφαίρου.
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε επίσης