Μουντιάλ 2018: Ο Μασεράνο ανακοίνωσε το αντίο στην Εθνική Αργεντινής

mascerano

Η «αλμπισελέστε» αποχαιρέτισε το Μουντιάλ 2018 και ο Χαβιέ Μασεράνο αποφάσισε να αποχωρήσει από την Εθνική!

Ο ίδιος ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της Εθνικής Αργεντινής, συνήθως για τους λάθους λόγους, ωστόσο ο έμπειρος μέσος επιβεβαίωσε πως αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι.

«Δώσαμε τα πάντα μέχρι το τέλος. Ήταν ένα τρελό παιχνίδι όπου δεν ξεκινήσαμε καλά, ανακάμψαμε και το γυρίσαμε, αλλά η ισοπαλία μας προξένησε πολλά προβλήματα. Ήταν δύσκολο να σηκωθούμε. Από εδώ και πέρα, θα είμαι οπαδός της εθνικής ομάδας της Αργεντινής. Τελείωσα από την Εθνική» τόνισε ο Μασκεράνο μετά την ολοκλήρωση του ματς, βάζοντας έτσι τέλος σε μια τεράστια καριέρα στην Αλμπισελέστε.

Mascherano anuncia que deja la Selección Argentina

Πηγή:www.gazzetta.gr

EΠΡΕΠΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ

να είχες αποχωρήσει. Aλλά η αλαζονεία δεν σε άφησε Ο Μέσι μεγάλος παίκτης αλλά έχει μάθει στο αναβαθμισμένο ποδοσφαιρικό περιβάλλον της Μπαρτσα. Σε ανοργάνωτη ομάδα δεν μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες και να την οργανώσει. Καλύτερα να είχε περάσει άλλη ομάδα παρά η Αργεντινή.

Αγύριγο κεφάλι

Άμα ο ..."μπουρικάνος" (πως τον λένε), δεν ξαναπάει στην Εθνική, εγώ ... στενοχωρήθηκα τώρα!..

Theo

Δίχως χούντα και γκόλ με χεράκι, δεν πάτε πουθενά! Σπιτάκι τώρα...

Εicke

Μετα τον Μασερανο μηπως να πει αντιο και ο Μεσι ? Το απολυτο μηδεν σ'αυτο το μουντιαλ αλλα ολη η Αργεντινη ηταν για γελια.

Dogo Argentino

Όταν βλέπεις προπονητή με περισσότερα τατουάζ απο τους παίκτες του, μην περιμένεις πολλα.

Box to box

Ο Κρόιφ το είχε πει χρονια πριν, όταν ο Μεσι ηταν ακόμη στα τμήματα υποδομής. Ο Μεσι να πάρει ισπανικό διαβατήριο και να παίξει στην εθνική Ισπανίας. Στην Αργεντινή δεν καταλαβαίνουν να εκμεταλλευτούν το ταλέντο του και θα ειναι απαρατήρητος τις περισσότερες φορές ενώ με την εθνική Ισπανίας θα μεγαλουργήσει. Και όλα αυτά όταν ειπώθηκαν όταν σχεδόν κανένας δεν ήξερε τον Μεσι.

UN

Ποιά πάντα δώσατε ρε τουρίστα παλαίμαχε δεν ντρέπεσαι λίγο.Να βγείς να ζητήσεις συγνώμη απο τον κόσμο για την αδιαφορία σας σε άλλο ένα παγκόσμιο και όχι να ανακοινώνεις μπούρδες λές και είναι της παρούσης. Η φανέλα που έχτισαν κάποιοι το 79 και το 86 δεν θα σε περνάει απο μόνη της εσένα και κάτι άμπαλα που μαζέψαμε. Άιντε παραχαιδεμένα μου χαλάσατε τη μέρα,σταματάω λέει,κρίμα σε υπολογίζαμε και το 22 βλάκα.

Δείτε επίσης

Ozil

Απέρριψε κατηγορηματικά τις κατηγορίες του Εζίλ περί ρατσισμού, η γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, τονίζοντας ότι η ποικιλομορφία είναι δύναμη κι αυτό δεν αφορά μόνο το ποδόσφαιρο

Ozzz