Μουντιάλ 2018: Ο Εμίρ Κουστουρίτσα συμβουλεύει τη Σερβία πώς να κερδίσει τη Βραζιλία

Μουντιάλ 2018: Ο Εμίρ Κουστουρίτσα συμβουλεύει τη Σερβία πώς να κερδίσει τη Βραζιλία

Αφήστε τις σέντρες, επιτεθείτε από το κέντρο, μπλοκάρετε το Μαρσέλο το τρίπτυχο των συμβουλών του διάσημου σκηνοθέτη

emirbala-new


Η Σερβία αντιμετωπίζει σήμερα τη Βραζιλία και θέλει μόνο νίκη προκειμένου να καταφέρει να συνεχίσει στις 16 καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Σύμφωνα με τον διάσημο σκηνοθέτη και γνωστό ποδοσφαιρόφιλο Εμίρ Κουστουρίτσα ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί μόνο αν οι Σέρβοι ποδοσφαιριστές εφαρμόσουν μια εντελώς διαφορετική τακτική από αυτή που ακολούθησαν κόντρα στην Ελβετία, οπότε και ηττήθηκαν με 2-1.

«Πιστεύω ότι η Σερβία μπορεί να κερδίσει τη Βραζιλία αν μπλοκάρει τον Μαρσέλο (σ.σ. τον αριστερό μπακ της Σελεσάο) ο οποίος πιστεύω ότι είναι ο σκληρότερος Βραζιλιάνος. Με τον Μαρσέλο μπλοκαρισμένο η Σερβία θα μπορέσει να παίξει όπως έκανε στον πρώτο της αγώνα στη διοργάνωση κόντρα στην Κόστα Ρίκα με επιθέσεις από το κέντρο» υποστήριξε ο Κουστουρίτσα μιλώντας στη σερβική έκδοση του πρακτορείου Sputnik.

Στον αγώνα κόντρα στην Ελβετία, παρατήρησε ο Κουστουρίτσα, η τακτική άλλαξε με τους Σέρβους να κάνουν μεγάλες μπαλιές προκειμένου ο Μίτροβιτς να «σπάσει» στη συνέχεια τη μπάλα αριστερά-δεξιά.

«Αν ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, ο Ντούσαν Τάντιτς και ένας από τους αμυντικούς κάνουν το καλύτερό τους και δεν χρησιμοποιήσουμε μεγάλες μπαλιές, τότε μπορεί να τα πάμε καλύτερα κόντρα στη Βραζιλία» κατέληξε ο Κουστουρίτσα.

Κλείσιμο
Η Σερβία είναι στην τρίτη θέση του πέμπτου ομίλου με 3 βαθμούς ενώ στις δύο πρώτες με 4 βαθμούς είναι η Βραζιλία και η Ελβετία που αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε επίσης