Βίντεο: Ο Μασεράνο βγάζει την 11αδα της Αργεντινής με τον Σαμπάολι

Βίντεο: Ο Μασεράνο βγάζει την 11αδα της Αργεντινής με τον Σαμπάολι

Τη σχετική φωτογραφία παρουσίασε στο επίσημο κανάλι της, η ομοσπονδία της Αργεντινής (AFA)

maser-samp-1
Χαβιέ Μασεράνο και Χόρχε Σαμπάολι «συνελήφθησαν» από το φωτογραφικ΄'ο φακό να καταστρώνουν τα σχέδια για τον αγώνα της Αργεντινής με την Νιγηρία (21:00).

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ σε Αργεντινή και Ισπανία, «θα μπορούσαν να το έκαναν μέσα στα αποδυτήρια, στο ξενοδοχείο, αλλά επέλεξαν το γήπεδο που έκανε προπόνηση η Αργεντινή, σε πλήρη θέα».

Τέτοια ήταν η απήχηση που πήρε η συγκεκριμένη συνάντηση, που τη σχετική φωτογραφία και το βίντεο παρουσίασε στο επίσημο κανάλι της, η ομοσπονδία της Αργεντινής (AFA), ενώ ο Μασεράνο αποφάσισε να μοιραστεί μια φωτογραφία μέσω του Instagram, όπου δικαιολογεί και εξηγεί τη συζήτηση με τον προπονητή, γράφοντας ένα μήνυμα σε όλους τους Αργεντινούς:

Mascherano y Sampaoli preparan en la pizarra la final de Argentina ante Nigeria


«θα ήθελα απλώς να πω ότι ο στόχος και η φανέλα που εκπροσωπούμε είναι μεγαλύτερο από οποιοδήποτε είδος ερμηνείας που μπορεί να προκύψει. Πάμε όλοι μαζί, ενωμένοι για το σκοπό αυτό. Ελπίζουμε ότι δεν είμαστε μόνο οι 23 παίκτες ή τα 50 άτομα που απαρτίζουν την αντιπροσωπεία της Αργεντινής στη Ρωσία. Ελπίζουμε ότι θα είμαστε και οι 44 εκατομμύρια Αργεντινοί μαζί για τον ίδιο σκοπό. #VamosArgentina».

Κλείσιμο


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε επίσης