Σοκ στην Κολομβία! Ο Σάντσες δέχεται απειλές όπως ο αδικοχαμένος Εσκομπάρ το 1994

Σοκ στην Κολομβία! Ο Σάντσες δέχεται απειλές όπως ο αδικοχαμένος Εσκομπάρ το 1994

Ο μέσος της Κολομβίας μετά την αποβολή του στο 3ο λεπτό του αγώνα με την Ιαπωνία δέχεται απειλές για τη ζωή του

Κοκινι
Το 1994, λίγες εβδομάδες μετά το τέλος του Μουντιάλ των ΗΠΑ, όπου η Κολομβία γνώρισε τον αποκλεισμό μετά την ήττα από την διοργανώτρια εξαιτίας του αυτογκόλ του Αντρέ Εσκομπάρ, ο διεθνής αμυντικός δολοφονήθηκε στο Μεντεγίν.

Οι δράστες δε βρέθηκαν ποτέ, αλλά όλοι γνώριζαν ότι από πίσω ήταν κάποιο από τα πανίσχυρα καρτέλ ναρκωτικών (που είχε έχασαν πολλά μέσω του στοιχήματος ή ήθελαν να ξεπλύνουν την εθνική ντροπή).

Δύο δεκαετίες αργότερα η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν κακόγουστη φάρσα, μόνο που η Αστυνομία της Κολομβίας αυτή τη φορά παίρνει πολύ πιο σοβαρά τις απειλές που εκτοξεύονται κατά του Κάρλος Σάντσες.

Ο αμυντικός μέσος της Κολομβίας στην πρεμιέρα της ομάδας του αποβλήθηκε στο 3ο λεπτό για χέρι που έκανε στο σουτ του Καγκάβα κι από τη στιγμή που τελείωσε ο αγώνας (με ήττα για την ομάδα του) μπήκε στο στόχαστρο δεκάδων ανόητων.

Ένας χρήστης του twitter πόσταρε μια φωτογραφία του Σάντσες, μαζί με αυτή τη αδικοχαμένου Εσκομπάρ γράφοντας "Προτείνω ένα όνειρο". Και παρόλο που χιλιάδες αντέδρασαν άμεσα, υπήρξαν και αρκετοί οι οποίοι υποστήριξαν την ιδέα γράφοντας ακόμη και χυδαίες ατάκε του στιλ "Αν ο Εσκομπάρ δολοφνήθηκε, τότε το ίδιο πρέπει να γίνει με τον Σάντσες και να σκυλέψουμε το πτώμα του".

Όλα αυτά όμως προκάλεσαν την άμεση αντίδραση των Αρχών με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να αναλαμβάνει δράση προκειμένου να βρει ποιοι πυροδότησαν αυτές τις απειλές για να κλείσει το θέμα άμεσα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε επίσης