Βίντεο: Ποιος Μέσι; Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έκλεψε την παράσταση

Βίντεο: Ποιος Μέσι; Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έκλεψε την παράσταση

Η Αργεντινή ξεκίνησε με το αριστερό την πορεία της στο Μουντιάλ, ο Μέσι ανέλαβε την ευθύνη για την ισοπαλία με την Ισλανδία, αλλά το πρόσωπο του αγώνα ήταν ο παλαίμαχος άσος - Ο Ντιέγκο αποθεώθηκε από τον κόσμο, όμως κατηγορείται για ρατσιστική συμπεριφορά σε φιλάθλους από τη Νότιο Κορέα, ενώ βίντεο τον δείχνει να πιάνει τα... γεννητικά του όργανα!!!

Diego23
Πολλοί λένε ότι αυτή η σύγκριση που γίνεται εδώ και χρόνια έχει λυγίσει τον Μέσι, καθώς μπορει να ζωγραφίζει με την Μπαρτσελόνα, αλλά με την Εθνική Αργεντινής δεν έχει μπορέσει να πανηγυρίσει κάτι αξιοσημείωτο.

Ο Λιο μπορεί να βγήκε μπροστά μετά την ανέλπιστη ισοπαλία με την Ισλανδία, αναλαμβάνοντας την ευθύνη καθώς έχασε και πέναλτι, ωστόσο στις κερκίδες για μια ακόμη φορά φάνηκε ότι στις καρδιές των Αργεντινών ο Ντιέγκο παραμένει ο δικός τους Θεός.

Κι ο "πίμπο ντ' όρο" έδωσε το δικό του σώου στις κερκίδες του γηπέδου Καζάν, κι ας προσπάθησε μετά το τέλος του αγώνα να δώσει στήριξη στην «αλμπισελέστε».

«Κι εγώ το ’90 ξεκίνησα με ήττα, στο τέλος φτάσαμε στον τελικό…», έγραψε μεταξύ άλλων ο Ντιεγκίτο στο instagram θέλοντας να δώσει κουράγιο στους συμπατριώτες του, όμως την ώρα του αγώνα, παρά την κακή εικόνα της ομάδας του έδειχνε να απολαμβάνει την αποθέωση από τους Αργεντίνους οπαδούς που ήταν στο γήπεδο, αλλά κατάφερε να προκαλέσει και μεγάλη συζήτηση με δύο χειρονομίες του.

Η δημοσιογράφος του BBC Τζάκι Ότλει, η οποία ήταν στο γήπεδο επιφορτισμένη με το pregame του αγώνα (καλεσμένος της ο Γκλεν Χοντλ) κατήγγειλε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter ότι ο Μαραντόνα προέβη σε ρατσιστική χειρονομία εις βάρος κάποιων φιλάθλων από τη Νότιο Κορέα.

Κλείσιμο
Ο Αργεντινός παλαίμαχος άσος, ανταποκρίθηκε αρχικά στις εκκλήσεις των οπαδών και γύρισε προς το μέρος τους για να τους χαιρετίσει, αλλά στη συνέχεια έβαλε τα χέρια του στα μάτια του και τα τράβηξε χαμογελώντας ειρωνικά….

Ο Ντιέγκο απολάμβανε όλο αυτό το πανηγύρι που γινόταν από τους οπαδούς καθώς στο κόλπο είχαν μπει κι οι συμπατριώτες του, με τον ίδιο να αναλαμβάνει να οργανώσει την κερκίδα κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του Εθνικού ύμνου της Αργεντινής.



Λίγο αργότερα κι ενώ το παιχνίδι είχε ξεκινήσει, ο Μαραντόνα στα επίσημα του γηπέδου άναψε χωρίς κανέναν ενδοιασμό το τεράστιο πούρο του δείχνοντας να απολαμβάνει την κάθε τζούρα απ' αυτό, αλλά και βγάζοντας φωτογραφίες με τους φιλάθλους που είχαν την τύχη να βρεθούν δίπλα του... Για κακή του τύχη ήταν ακριβώς εκεί και πάλι η Τζάκι Ότλει η οποία με το γνωστό Βρετανικό χιούμορ σχολίασε την εικόνα του με το τεράστιο αναμένο πούρο...

Με τον αγώνα να έχει ξεκινήσει, οι περισσότεροι είχαν τα μάτια τους στραμμένα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο υπήρχαν και οπαδοί της Αργεντινής, οι οποίοι ήταν δίπλα από τη θύρα των επισήμων κι αντί να βλέπουν την προσπάθεια της Εθνικής τους, φώναζαν εναγωνίως προς τον Μαραντόνα προκειμένου να βγάλουν μια φωτογραφία που να τους χαιρετά ή έστω να τους χαρίσει ένα βλέμμα... Ναι, ναι ήταν και πάλι εκεί η Τζάκι Ότλεϊ.


Το τελευταίο όμως το κράτησε για το τέλος... Με το ματς να έχει λήξει στην ισοπαλία, ο Ντιέγκο εξακολουθούσε να γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο κι άλλοτε αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής, φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο που ακολουθεί να χτυπά αρχικά την καρδιά του και μετά να πιάνει τα γεννητικά του όργανα σα να έλεγε στον κόσμο ότι «εγώ είχα και καρδιά και... καρύδια»

Maradona kenapa yaa ?
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε επίσης