Η Pink μιλά για τη μάχη του γιου της με τον κορωνοϊό: “Εκλαψα πάρα πολλές νύχτες και προσευχήθηκα όσο ποτέ στη ζωή μου”

Η Pink μιλά για τη μάχη του γιου της με τον κορωνοϊό: “Εκλαψα πάρα πολλές νύχτες και προσευχήθηκα όσο ποτέ στη ζωή μου”

Η εκκεντρική star είχε βρεθεί θετική στον ιό, όπως επίσης και ο 3χρονος γιος της, Jameson

art

επέλαση του νέου κορωνοϊού, COVID-19, συνεχίζεται με δυστυχώς καταστροφικές συνέπειες, οι άνθρωποι φοβούνται, οι οικονομίες καταρρέουν και η καραντίνα παραμένει σε ισχύ. Ανάμεσα σε εκείνους που νοσούν από τον ιό είναι και πολλοί stars, οι οποίοι ο ένας μετά τον άλλο, ανακοινώνουν ότι έχουν διαγνωσθεί θετικοί. Πριν από δύο ημέρες η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Pink κάνοντας μια ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram, μίλησε για την περιπέτεια υγείας που είχαν εκείνη και ο 3χρονος γιος της, Jameson, οι οποίοι μολύνθηκαν από τον COVID-19.

Στη λεζάντα της κοινής τους φωτογραφίας που δημοσίευσε η εκκεντρική σταρ έγραψε: «Πριν από δύο εβδομάδες ο 3χρονος γιος μου, Τζέιμσον και εγώ εμφανίσαμε συμπτώματα του κορωνοϊού. Ευτυχώς, ο γιατρός μας είχε πρόσβαση σε τεστ και έτσι διαγνωστήκαμε θετικοί. Η οικογένειά μου και εγώ είχαμε ήδη μπει σε κατ’ οίκον περιορισμό και συνεχίσαμε για τις τελευταίες δύο εβδομάδες ακολουθώντας τις οδηγίες του γιατρού. Πριν από μερικές ημέρες επαναλάβαμε το τεστ και ευτυχώς είμαστε πια αρνητικοί.»
H Pink εκμεταλλεύτηκε τη δύναμη των social media για να μιλήσει για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σκληρή μάχη που έδωσε ο γιος της με τον κορωνοϊό, αυτή τη φορά κάνοντας ένα live story με τη φίλη της και συγγραφέα, Jen Pastiloff.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης