Αυτή την Κυριακή το Marie Claire Νοεμβρίου είναι στο ΘΕΜΑ!

Αυτή την Κυριακή το Marie Claire Νοεμβρίου είναι στο ΘΕΜΑ!

marieXr
Με το Marie Claire Νοεμβρίου που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Θέμα :



Αυτή την Κυριακή το Marie Claire Νοεμβρίου είναι στο ΘΕΜΑ!

MC364_COVER


Ένας χορός από χρώματα στην καρδιά του φθινοπώρου!

Κλείσιμο
Επιτέλους φθινόπωρο! Η πιο γοητευτική εποχή της μόδας μόλις ξεκίνησε και στο τεύχος Νοεμβρίου έχουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ενημερωμένο στιλ της σεζόν.

38-39


Η Αλίσια Βικάντερ σε ένα υπέροχο εξώφυλλο και σε μια πολυσέλιδη συνέντευξη και φωτογράφηση φοράει τα πιο γοητευτικά σύνολα , μιλάει για την ζωή της μακριά από τη δημοσιότητα στη Λισσαβώνα μαζί με τον Μάικλ Φασμπέντερ και δηλώνει ενθουσιασμένη με τη νέα της ταινία όπου ενσαρκώνει την διάσημη φεμινίστρια Γκλόρια Στάινεμ.

70-71
Το πλούσιο και εξωστρεφές στιλ που αγαπήσαμε μέσα από τις σελίδες των περιοδικών της δεκαετίας του ‘80 επιστρέφει στη σύγχρονη εκδοχή του και φωτίζει το τοπίο. Απλά προσθέστε άφθονο χρώμα και διαχρονικά κομμάτια.

26-27


Συγκεντρώσαμε όμως και όλα εκείνα που συνθέτουν αυτόματα το look του επερχόμενου χειμώνα: τη νέα γραμμή στα παντελόνια, τις άνετες μπότες, τις γόβες με το χαμηλό τακούνι.

22-23

Ο Νοέμβριος γιορτάζει την ελευθερία! Πιο cool από ποτέ και εκφράζοντας την αντισυμβατικότητα της εποχής μας, το punk look κάνει μεγάλο come back.

108-109


118-119


Στο Marie Claire αυτού το μήνα θα βρείτε επίσης έναν εξαιρετικά χρήσιμο οδηγό με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης για κάθε ηλικία (με την έγκυρη υπογραφή της ομάδας ομορφιάς) αλλά και τα πιο hot χτενίσματα για μακριά μαλλιά φέτος.

156-157


Μαζί, 53 σελίδες Maison για το σπίτι που πάντα ονειρευόμασταν. Πάρτε ιδέες από δύο εκπληκτικά διαμερίσματα στο Παρίσι και ανακαλύψτε τα design έπιπλα και διακοσμητικά που θα μεταμορφώσουν όλους τους χώρους.
212-213


Μarie Claire μια γυναίκα με πάθος, εσύ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης