Αυτή την Κυριακή το Marie Claire Φεβρουαρίου είναι στο ΘΕΜΑ!

Αυτή την Κυριακή το Marie Claire Φεβρουαρίου είναι στο ΘΕΜΑ!

Στο Marie Claire Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί αποκλειστικά με το Θέμα, 40 σελίδες κολεξιόν με ό,τι είναι στη μόδα τώρα!

marie_claire_arthro
Με εξώφυλλο την Ζαν Νταμάς, ένα από τα κορυφαία κορίτσια της Ευρωπαϊκής μόδας σε μια ονειρική φωτογράφηση στο Παρίσι, το Marie Claire Φεβρουαρίου γιορτάζει τον αιώνιο έρωτά μας με τα όμορφα ρούχα.

Η ηθοποιός, μοντέλο, και πετυχημένη επιχειρηματίας της online μπουτίκ Rouje με τα λατρεμένα φορέματα και φούστες που είναι συνεχώς sold out, μας αποκαλύπτει τα μυστικά του σύγχρονου γαλλικού στιλ της ντυμένη αποκλειστικά με Dior στα πιο ρομαντικά σημεία της πόλης.

To Marie Claire, το μεγαλύτερο και πιο αγαπημένο γυναικείο περιοδικό μόδας.






mc1
mc2



Κλείσιμο
Φεβρουάριος σημαίνει άνοιξη προ των πυλών: ακόμη και αν ο καιρός δεν το επιτρέπει, το μυαλό μας είναι ήδη εκεί, στις πρώτες αγορές που θα ανανεώσουν την ντουλάπα μας, στις ημέρες και τις νύχτες που θα δείξουμε λίγο περισσότερη γυμνή σάρκα, και στα κομμάτια που κάνουν κάθε σεζόν να μοιάζει με την πιο υποσχόμενη.

Συγκεντρώσαμε τα trends που ενισχύουν αυτές τις προσδοκίες και μας βγάζουν για τα καλά από τον χειμώνα: πορτοκαλί χρώμα, παστέλ φορέματα, σέξι γραμμές από τα ‘90s είναι μερικά από τα φρέσκα σύνολα που μας εμπνέουν.



mc3




Μαζί, το πιο έγκυρο αφιέρωμα για τις τάσεις τις σεζόν: 40 σελίδες κολεξιόν με όλα όσα είναι στη μόδα τώρα, για να γνωρίζετε πρώτες τί θα αγοράσετε, τι θα κρατήσετε και πώς κατακτήσετε το μοντέρνο στιλ της νέας εποχής!

mc4

mc5
mc6
mc7
mc8
mc9



Marie Claire, μια γυναίκα με πάθος, εσείς!

Μην το χάσετε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης