5+1 οροί με ρετινόλη που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά ρυτίδες και λεπτές γραμμές

5+1 οροί με ρετινόλη που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά ρυτίδες και λεπτές γραμμές

Πρόκειται για ένα συστατικό με ορατή αντιγηραντική δράση. Χρειάζεται προσοχή στη χρήση, αλλά τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.

Cavalli_bbt_S23_058__1_
Μπορεί να είναι διάσηµη για τη δράση της ενάντια στις ρυτίδες, η ρετινόλη όµως κρύβει οφέλη για κάθε ηλικία. Απελευθερώνει τους πόρους από νεκρά κύτταρα, αποµακρύνει ρύπους και περιττό σµήγµα στις νεανικές επιδερµίδες, ενώ δρα και ενάντια στη φωτογήρανση (δυσχρωµίες, κηλίδεςκ.ά.) που δεν εξαρτάται από την ηλικία. Ένα από τα μεγαλύτερα ατού της ρετινόλης είναι η άµεση αποτελεσµατικότητά της και τα ορατά της οφέλη. Για να φανούν όµως οι ευεργετικές τις ιδιότητες στο μέγιστο χρειάζεται έξι µήνες.

Τι ακριβώς είναι; Η ρετινόλη είναι η ενεργή µορφή της βιταµίνης Α που απορροφάται από τον οργανισµό µας και µετατρέπεται σε ρετινοϊκό οξύ.Αυτό µε τη σειρά του αυξάνει την ανανέωση των κυττάρων, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, µειώνει τις δυσχρωµίες και κρατά το δέρµα ενυδατωµένο και λαµπερό. Έχει απολεπιστική δράση και είναι ένα από τα πιο αποτελεσµατικά αντιγηραντικά συστατικά, ενώ είναι εντυπωσιακά τα οφέλη του για τις επιδερµίδες µε ακµή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης