Γιάνα Τσέχοβα: Η restaurant manager του “Delta” στο ΚΠΙΣΝ αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας του στο Marie Claire

Γιάνα Τσέχοβα: Η restaurant manager του “Delta” στο ΚΠΙΣΝ αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας του στο Marie Claire

Το "Delta Restaurant" κατέκτησε δύο αστέρια Michelin Guide Athens και ένα αστέρι Michelin Green Star, διάκριση που συνδέεται άμεσα με τη βιωσιμότητα

gianna
HΓιάνα Τσέχοβα γεννήθηκε στην Τσεχία, όπου σπούδασε Μάνατζμεντ Τουριστικών Επιχειρήσεων. Στη Ρόδο, όπου έκανε την πρακτική της, άνθησε η σχέση της με έναν από τους σεφ του Delta σήμερα, τον Γιώργο Παπαζαχαρία, με τον οποίο έχουν εργαστεί σε σημαντικά εστιατόρια στο Βέλγιο, στη Νορβηγία, στην Ισπανία και τις ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης