Η Nicola Peltz τόλμησε την πιο extreme τάση φρυδιών

Η Nicola Peltz τόλμησε την πιο extreme τάση φρυδιών

Το look έχει ήδη πρωταγωνιστήσει πολλές φορές στα catwalk shows σχεδιαστών, αλλά τελευταία βλέπουμε και αρκετές celebrities να το υιοθετούν.

GettyImages-1414364562__1_
Όταν αναφερόμαστε σε τάσεις που αφορούν στα φρύδια, αυτό που νικά πάντα τη μάχη είναι τα πυκνά, καλοσχηματισμένα τόξα που πλαισιώνουν το πρόσωπο και ολοκληρώνουν τέλεια κάθε μακιγιάζ. Οι εποχές που καμία δεν άφηνε ήσυχο το τσιμπιδάκι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί -thank god- και όλες πλέον προσπαθούμε να αποκτήσουμε φρύδια α λα Cara Delevingne και Brooke Shields. Μολύβια, mascaras και brown tints βοηθούν να πετύχουμε το επιθυμητό look, αλλά, σύμφωνα με μία τάση που βλέπουμε συχνά τελευταία, ίσως πρέπει να τα αποχωριστούμε.

Το νέο trend που φαίνεται να κερδίζει ολοένα και περισσότερες οπαδούς ακούει στο όνομα bleached eyebrows και σκοπός του είναι να κάνει τα φρύδια σχεδόν “αόρατα”. Το no-brow look έχει ήδη πρωταγωνιστήσει πολλές φορές στα catwalk shows σχεδιαστών, αλλά τελευταία βλέπουμε αρκετές celebrities να τα τολμούν, τόσο για special εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, όσο και για τα καθημερινά τους looks.

Η πιο πρόσφατη fan του είναι η Nicola Peltz, η οποία εμφανίστηκε στην Paris Fashion week με αποχρωματισμένα φρύδια που έμοιαζαν να έχουν εξαφανιστεί.

Δείτε την στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης