Τα παπούτσια του οίκου Loewe για την άνοιξη του 2023 κατασκευάστηκαν από πραγματικά μπαλόνια

Τα παπούτσια του οίκου Loewe για την άνοιξη του 2023 κατασκευάστηκαν από πραγματικά μπαλόνια

Ο Anderson έστειλε μοντέλα με ένα ζευγάρι γιγάντιες γόβες που, μετά από προσεκτικότερη ματιά, ήταν κατασκευασμένα από ξεφουσκωμένα μπαλόνια.

Loewe_S23_058

Τόσο η ομώνυμη σειρά του Jonathan Anderson όσο και η δουλειά του για τη Loewe του έχουν χαρίσει τη φήμη του σημερινού βασιλιά του σουρεαλισμού στη μόδα. Ο ισπανικός οίκος δερμάτινων ειδών πολυτελείας έδωσε στον Βρετανό σχεδιαστή σχεδόν καρτ μπλανς για να παρουσιάσει τα πιο εφευρετικά κομμάτια, ειδικά στη σφαίρα των αξεσουάρ. Και κυρίως, των παπουτσιών.

Αυτό μέχρι τώρα περιλαμβάνει τακούνια από κρόκο αυγού, βερνίκι νυχιών ή ροδοπέταλα και ούτω καθεξής. Παρόλο που ο Anderson έχει αναζωογονήσει τη Loewe με μια νέα εμφάνιση, τα υποδήματα έχουν αρχίσει να παίρνουν μια ακόμη πιο ενδιαφέρουσα τροπή. Η συλλογή του φθινοπώρου του ’22 είχε δερμάτινες μπότες δεμένες γύρω από τον αστράγαλο και πέδιλα  που έμοιαζαν σαν να ήταν δεμένα σε φιόγκο με Mylar. Αλλά τα πιο συναρπαστικά κομμάτια ήταν τα φορέματα και οι γόβες με 3D διακοσμητικές προθήκες σε σχήματα μπαλονιών.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης