Στο Marie Claire Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Θέμα

Στο Marie Claire Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Θέμα

Meet the trends: Όλες οι τάσεις, ό,τι νέο φέρνει η μόδα το φθινόπωρο

XRWMA__4_
Με το καλοκαίρι πάντα στην καρδιά μας, ανοίγουμε την πόρτα στο τεύχος Σεπτεμβρίου και όλες τις νέες τάσεις της μόδας.

Στο Marie Claire Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Θέμα

MC398_COVER

Τι διαφορετικό φέρνει η μόδα το φθινόπωρο; Όλες οι προτάσεις των μεγάλων οίκων είναι στο Marie Claire με εξώφυλλο την εκρηκτική Laetitia Casta.
Κλείσιμο
9-copy

H Γαλλίδα star φωτογραφίζεται στις ισπανικές ακτές, μας μιλάει, μεταξύ άλλων, για την καριέρα της, τα τρία παιδιά της, τη συμφιλίωση με τον εαυτό μας καθώς μεγαλώνουμε και μας δίνει τον τέλειο ορισμό του αισθησιασμού: «Για μένα αισθησιασμός είναι να είσαι σε αρμονία με όλες σου τις αισθήσεις, με όλα όσα είσαι, με την ψυχή σου, το δέρμα σου, τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα».
10-copy
11-copy

Μεγάλο αφιέρωμα στις τάσεις για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-23
1-copy

Ανακαλύψτε στις σελίδες μας τα μεγαλύτερα trends της επόμενης σεζόν σε ρούχα, παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα, μακιγιάζ και μαλλιά.
2-copy
3-copy
4-copy
Τhe next big things
12-copy

Eννέα οίκοι μόδας, εννέα σύνολα που ορίζουν την αισθητική της επόμενης σεζόν.
13-copy

Όπως κάθε μήνα, συναντάμε καλλιτέχνες που έχουν κάτι να πουν για την τέχνη τους, αλλά και για τη ζωή:


Στο τεύχος Σεπτεμβρίου έχουμε ραντεβού με την Έλενα Παπαρίζου.
Η διεθνής Ελληνίδα τραγουδίστρια μιλά με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη διαφορετικότητα, την ψυχική υγεία και τις ισορροπίες της ζωής.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και πρώτη πρέσβειρα Καλής Θελήσεως στη UNICEF ετοιμάζεται να δώσει μία μεγάλη συναυλία προς όφελος της οργάνωσης που της δίνει την ευκαιρία να παλέψει για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά.

5-copy

Romain Gavras

16-copy
17-copy

Ο Ελληνογάλλος σκηνοθέτης φέρνει στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση τη δική του εκδοχή για το κοντινό μέλλον ηθοποιούς στο πρότζεκτ GENER8ION που συνυπογράφει με τον Surkin σε συμπαραγωγή του Onassis Culture και της Iconoclast, και μάς μιλά για την Αθήνα του, τη γενιά του και …τον Ρόμπερτ Πάτινσον.


Nτέιζι Έντγκαρ Τζόουνς
7-copy

Το κορίτσι που σαγήνευσε το διεθνές κοινό με την ερμηνεία της στη σειρά Normal People, κατακτά τώρα το Χόλιγουντ και τις καρδιές μας με την ταινία Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες, που βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο της Ντέλια Όουενς.


Asaf Avidan
8-copy

Ο χαρισματικός άνθρωπος-ορχήστρα σε μία εξομολόγηση περί ταυτότητας λίγο πριν από την εμφάνισή του στο Ηρώδειο, στις 22 Σεπτεμβρίου: «Έχω τις ρίζες μου στη λεκάνη της Μεσογείου, πάντα με έλκυαν η ελληνική μυθολογία και Ιστορία».

Το φθινόπωρο η ομορφιά γυρίζει σελίδα και οι beauty editors του Marie Claire ετοίμασαν για εσάς μία αληθινά αξιοζήλευτη λίστα με τα 100 προϊόντα που αληθινά αξίζει να δοκιμάσετε.

14-copy

Παλιά αγαπημένα, κλασικές αξίες και νέες εμμονές για τη φροντίδα του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών, αλλά και στις πιο διασκεδαστικές κατηγορίες του μακιγιάζ και των αρωμάτων. Μια λίστα που δημιουργήθηκε με αγάπη!



Marie Claire,
Ό,τι έχει σημασία για τις γυναίκες είναι εδώ!




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης