Μιλήσαμε με την brow expert Κατερίνα Θεοφιλοπούλου και μάθαμε τα πάντα για το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών

Μιλήσαμε με την brow expert Κατερίνα Θεοφιλοπούλου και μάθαμε τα πάντα για το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών

Έχει 15+ χρόνια εμπειρίας στον χώρο και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 2000 εφαρμογές ημιμόνιμου μακιγιάζ.

caradelevingne_118471120_2587188381498261_2562614218090348462_n
Οι τάσεις στην ομορφιά, όπως και στη μόδα, έρχονται και φεύγουν συνέχεια. Υπάρχει όμως μία που μετά την άφιξή της δεν έφυγε.. ποτέ. Μιλάμε φυσικά για τα γεμάτα καλοσχηματισμένα φρύδια, που έδιωξαν ανεπιστρεπτί τα λεπτά τόξα που ήταν trend στα 90s και 00s. Πλέον, δεν υπάρχει καμία γυναίκα -αν υπάρχει, εμείς δεν την έχουμε γνωρίσει- που δεν θέλει να έχει καλοσχηματισμένα, πλούσια φρύδια, αφού όλες γνωρίζουν πόσο σημαντικά είναι σαν χαρακτηριστικό του προσώπου. Τα φρύδια είναι “το κάδρο” των ματιών και σίγουρα το έχετε καταλάβει αν τα έχετε βγάλει υπερβολικά με το τσιμπιδάκι έστω και μία φορά στη ζωή σας.
 
Τι γίνεται όμως όταν οι τρίχες δεν επιστρέφουν ποτέ; Ή όταν τα φρύδια είναι εξ’ αρχής αραιά, με κενά σε διάφορα σημεία του τόξου ή έχουν φυσικά άνισο σχήμα;

Σε αυτές τις περιπτώσεις, η λύση ακούει στο όνομα micropigmentation ή αλλιώς ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών. Επειδή σίγουρα έχετε πολλές απορίες και ψάχνετε ένα ασφαλές μέρος με σίγουρα αποτελέσματα για να αφεθείτε -εσείς και τα φρύδια σας- μιλήσαμε με την brow expert Κατερίνα Θεοφιλοπούλου και μάθαμε όλα όσα θέλετε και πρέπει να γνωρίζετε για την τεχνική. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης