Α. Σταματοπούλου: Yπάρχουν ανάγκες που δεν μπορούμε να εκπληρώσουμε τα άτομα με αναπηρία, εξαιτίας όσων δε συνεργάζονται - Βίντεο

Α. Σταματοπούλου: Yπάρχουν ανάγκες που δεν μπορούμε να εκπληρώσουμε τα άτομα με αναπηρία, εξαιτίας όσων δε συνεργάζονται - Βίντεο

"Παλιότερα αντιμετώπιζα με χιούμορ όσους μπορεί να έκλειναν μια ράμπα με το αυτοκίνητό τους, αφήνοντας σημείωμα: Είσαι γάιδαρος! Τώρα απλά ψάχνω άλλο δρόμο"

211018100724_MC_stamatopoulou2

Η χθεσινή ημέρα, Τρίτη, 19/10, της #IamRemarkable Week της Google, ήταν σε συνεργασία με το Marie Claire. H διευθύντρια του περιοδικού Γαλάτεια Λασκαράκη συζήτησε με τις δημιουργούς των Callista Crafts, Ελένη Αγιοστρατίτη και τη Βασιλική Σιγαλού και η διευθύντρια σύνταξης του marieclaire.gr Εβίτα Τσιλοχρήστου, συζήτησε με την Παραολυμπιονίκη μας, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου .

H Αλεξάνδρα μάς ενέμπνευσε για ακόμη μια φορά μιλώντας για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, την πάθησή της – το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου – την θέλησή της να βγαίνει νικήτρια σε κάθε δύσκολία που συναντά, αλλά και τον τρόπο που γιορτάζει τις επιτυχίες της. Δείτε στο marieclire.gr τα video.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης