4 κομμάτια που θα φωτίσουν τα φθινοπωρινά σας σύνολα

4 κομμάτια που θα φωτίσουν τα φθινοπωρινά σας σύνολα

Σε πλήθος έντονων αποχρώσεων που θυμίζουν καλοκαίρι.

b40a8fe30b31099a2b459831673a9885
Το φετινό φθινόπωρο, τη μονοτονία της καραντίνας διαδέχεται η επιστροφή σε μία καθημερινότητα γεμάτη events και εξόδους, με την όρεξη για νέα σύνολα και φρέσκους συνδυασμούς να ξεχειλίζει. Μπορεί τα φθινοπωρινά χρώματα να ήταν ανέκαθεν συνδεδεμένα με τους πιο ζεστούς τόνους του καφέ και του πορτοκαλί, ωστόσο η ανάγκη για στιλιστικούς πειραματισμούς και bold εμφανίσεις επανατοποθετεί στο προσκήνιο τα ζωηρά χρώματα του καλοκαιριού.

Neon κίτρινα, φωτεινά ροζ και έντονα μπλε μας φορτίζουν με ενέργεια, επαναφέροντας τη διάθεση για νέα ξεκινήματα. Οι τρόποι να τα εντάξουμε στην καθημερινότητά μας ποικίλουν και υπόσχονται να ταιριάξουν σε κάθε στιλ, όπως απέδειξαν οι A/W 21 συλλογές των Louis Vuitton, Stella McCartney και Jacquemus.

Η αναβαθμισμένη εκδοχή του κλασικού blazer σε ένα ζωηρό κερασί ή ένα εξωτικό βεραμάν μαζί με ένα ζευγάρι πολύχρωμα sneaker καταφέρνουν να αναβαθμίσουν κάθε σύνολο. Εννοείται ότι από τη λίστα δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα πουλόβερ, σε ένα λαχταριστό Bottega πράσινο ή ένα έντονο κόκκινο, αλλά και τα αξεσουάρ-πρωταγωνιστές κάθε μας look, οι τσάντες, που επανασυστήνονται στις πιο έντονες αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας.

Δείτε τα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης