Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης μιλά στο Marie Claire για το νέο του “Μυθιστόρημα με κλειδί”

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης μιλά στο Marie Claire για το νέο του “Μυθιστόρημα με κλειδί”

Mιλήσαμε με τον συγγραφέα και σας παρουσιάζουμε όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για το νέο whodunit μυθιστόρημα

markogia
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη. Σπούδασε Νομική και Εγκληματολογία σε Αθήνα και Παρίσι και τα τελευταία χρόνια ζει στην πρωτεύουσα της Γαλλίας διαπρέποντας ως συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων. Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης είναι ένας από εκείνους τους ανθρώπους που άφησαν τη σιγουριά και τις προοπτικές μιας πολλά υποσχόμενης καριέρας, για να κυνηγήσει το όνειρό του. Και τα κάταφερε!

Βραβευμένος με Γαλλικό Εθνικό Βραβείο Λογοτεχνίας, για το μυθιστόρημα “Scenes de crime au Louvres” (κυκλοφορεί και στα αγγλικά με τίτλο “The Louvre Murder Club”) και εμπνευστής της έννοιας “Criminart”, του συνδυασμού, δηλαδή, τέχνης και εγκλήματος, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης υπόσχεται να μας συνεπάρει με το νέο του βιβλίο, το οποίο αναμένεται να γίνει η καλύτερη συντροφιά τα ζεστά μεσημέρια του καλοκαιριού.

Το τρίτο του αστυνομικό μυθιστόρημα με τίτλο «Μυθιστόρημα με κλειδί» κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες από τις εκδόσεις Μίνωας και πραγματεύεται τις περιπέτειες του αστυνόμου Χριστόφορου Μάρκου, ο οποίος καλείται να εξιχνιάσει έναν φόνο που συνέβη στη διάρκεια των διακοπών του σε ένα νησί.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης