Πώς να κάνετε σεξ με τον κολλητό σας χωρίς να χαλάσει η φιλία σας

Πώς να κάνετε σεξ με τον κολλητό σας χωρίς να χαλάσει η φιλία σας

Πέντε εύκολοι τρόποι για να περάσετε καλά χωρίς να αλλάξει η υπάρχουσα σχέση

perikopi
Όλες θυμόμαστε την ταινία με τον Ashton Kutcher και τη Natalie Portman, “No strings attached” (Μόνο το σεξ δεν φτάνει), στην οποία οι δυο τους – φίλοι για χρόνια- βρίσκονται να κάνουν σεξ με τις εξελίξεις να τους οδηγούν έπειτα από διαπληκτισμούς και έντονους καυγάδες στο να κάνουν σχέση.
 
Αυτή είναι η μία κατάληξη του σεξ μεταξύ φίλων. Η άλλη είναι δύο άτομα να παραμείνουν φίλοι χωρίς περισσότερες δεσμεύσεις. Υπάρχει και μία τρίτη, η οποία θέλει τη σχέση να χαλά και τα άτομα να καταλήγουν σε καυγάδες και τελικά να χωρίζονται για πάντα.

Οι απόψεις για το ζήτημα των φιλικών σχέσεων και το κατά πόσο αυτές μπορούν να υπάρξουν έπειτα από μια ερωτική συνεύρεση διίστανται.
 
Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως οι φιλικές σχέσεις καταστρέφονται αν υπάρξει σεξ μεταξύ των φίλων, ενώ άλλοι πως το καλύτερο σεξ γίνεται μεταξύ φίλων. Στο συγκεκριμένο άρθρο δεν θα αναλύσουμε αν και κατά πόσο είναι καλό ή κακό να κάνεις σεξ με τον ή την κολλητή σου. Ούτε θα εστιάσουμε στο πώς να κάνεις το crush σου να σε ερωτευτεί ή τον φίλο που θες χρόνια να σε θέλει επίσης.

Κλείσιμο
Θα μιλήσουμε περισσότερο για το πώς θα μπορέσει να υπάρξει η φιλική σχέση μετά τη συνεύρεση που μπορεί να συνέβη μία φορά ή και λίγες παραπάνω.

Και ενώ το σεξ με ένα φιλικό πρόσωπο δεν ταιριάζει σε όλους, μπορεί να γίνει μια αρκετά ευχάριστη εμπειρία για εκείνους που θα το τολμήσουν.

Οπότε αν θέλεις να κάνεις σεξ με έναν φίλο ή μία φίλη, χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις, δες παρακάτω τους 5 τρόπους που θα σε βοηθήσουν να το καταφέρεις.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης