Πώς να φλερτάρεις χωρίς να χρειάζεται να πεις λέξη

Πώς να φλερτάρεις χωρίς να χρειάζεται να πεις λέξη

Πώς να περάσεις το «μήνυμα» ότι όντως ενδιαφέρεσαι για κάτι παραπάνω.

φλερτ
Η Θεοπούλα του «Παρά Πέντε» αναρωτιόταν αν κόβεται το σεξ, όμως σε καιρούς αδηφάγων social media οι περισσότεροι σκεφτόμαστε κάτι αντίστοιχο με το φλερτ. Όταν το πεδίο δράσης έχει μεταφερθεί στο μεγαλύτερό του μέρος στο διαδίκτυο, είναι εύλογο να ξεχνάμε τα στοιχειώδη: Πώς να δείχνουμε δηλαδή ενδιαφέρον – και άρα να φλερτάρουμε – όταν έχουμε δίπλα μας το εκάστοτε αντικείμενο του πόθου μας.

Η γλώσσα του σώματος συχνά είναι πολύ πιο εκφραστική από ασυνάρτητες κουβέντες που ξεχειλίζουν αμηχανία, αρκεί να ξέρουμε πώς να τη χρησιμοποιήσουμε και κυρίως, να τη χαλιναγωγήσουμε. Τα παρακάτω tips είναι ιδανικά για όσους θέλουν να φρεσκάρουν τη μνήμη τους με τα βασικά, εκείνα που θα βοηθήσουν τον παρτενέρ να πάρει ξεκάθαρο μήνυμα.

1. Οπτική επικοινωνία
Αν τσακώσεις κάποιον να σε κοιτάζει λίγο παραπάνω από το κανονικό ή έστω να «ξεχνάει» το βλέμμα του πάνω σου, μάντεψε: Κατά πάσα πιθανότητα σε βρίσκει ελκυστική ή ενδιαφέρουσα. Το ίδιο ισχύει και για σένα αν το κάνεις εμφανώς, χωρίς να προσπαθείς να το κρύψεις. Εννοείται πως χρειάζεται μέτρο στη διάρκεια, γιατί από ένα σημείο και μετά γίνεται κάπως… τρομακτικό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης