Δόμνα Μιχαηλίδου: Με κομψό pencil φόρεμα στη Βουλή

Δόμνα Μιχαηλίδου: Με κομψό pencil φόρεμα στη Βουλή

Εκτός από δραστήρια πολιτικός είναι και μία από τις πιο φρέσκιες παρουσίες της σημερινής κυβέρνησης.

210422121819_0412_DOMNA_MIXAILIDOY_2142021-1024x680
Η υφυπουργός Εργασίας και  Κοινωνικών Υποθέσεων είναι από τις πιο δραστήριες πολιτικούς της σημερινής κυβέρνησης και έχει πάρει σημαντικές πρωτοβουλίες σε θέματα που αφορούν την ατζέντα του υπουργείου της. Ένα από αυτά είναι και το πρόγραμμα “Μια οικογένεια για κάθε παιδί” για το οποίο είχε μιλήσει αναλυτικά και στο Marie Claire.

“Εμείς οι γυναίκες που θέλουμε να συμμετέχουμε στα κοινά είμαστε λίγες. Αυτό νομίζω συνέβαινε πάντοτε, να μην εμπλέκονται οι γυναίκες με το δημόσιο βίο. Τώρα συμβαίνει λιγότερο αλλά η πορεία δεν είναι ενθαρρυντική και οι χώρες στις οποίες η πορεία είναι ενθαρρυντική -οι βορειοδυτικοευρωπαικές χώρες, οι σκανδιναβικές, η Βρετανία- είναι χώρες που έχουν πολύ ουσιαστικές κοινωνικές υποδομές και οι κοινωνικές υποδομές είναι αυτές που κάνουν την μεγάλη διαφορά την εκπροσώπηση. Οι χώρες που προσφέρουν στην εργαζόμενη γυναίκα και στις μονογονεϊκές οικογένειες είναι αυτές οι οποίες καταφέρνουν και αυξάνουν εντέλει την εκπροσώπηση των γυναικών στα κοινά κι αν θέλετε αυτός είναι και ο δικός μου προσωπικός αγώνας στο Υπουργείο αυτό”, είχε δηλώσει σε Ημερίδα «Γυναίκες και Ηγεσία στη Δημόσια Σφαίρα.

Εκτός από την πολιτική της δραστηριότητα η Δόμνα Μιχαηλίδου είναι και μία από τις φρέσκες και εντυπωσιακές παρουσίες στην πολιτική σκηνή της χώρας με κάθε της εμφάνιση ξεχωρίζει για τις ενδυματολογικές επιλογές της.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης