Κεφάλαιο sex: 10 γυναίκες εκμυστηρεύονται τις αγαπημένες τους στάσεις στο σεξ

Κεφάλαιο sex: 10 γυναίκες εκμυστηρεύονται τις αγαπημένες τους στάσεις στο σεξ

“Με κάνουν να αισθάνομαι η πιο sexy γυναίκα στον κόσμο”

210416105113_MV5BMTg4MzEzYmMtYWQzZC00OWE4LTg1M2QtYzVlMTJjNTVmZjY4XkEyXkFqcGdeQXVyMTk5MjkzMjU___V1_

Η φράση “η εξοικείωση δημιουργεί περιφρόνηση (το γνωστό σε όλους μας “παραγνωριστήκαμε” )” ισχύει και για το σεξ. Η ερωτική σου ζωή δε βελτιώνεται αν κάνεις όλο τα ίδια και τα ίδια στο κρεβάτι. Σύμβουλοι σχέσεων συνιστούν να διατηρείς τα πράγματα αυθόρμητα, είτε αυτό σημαίνει να δοκιμάζεις διαφορετικό χρόνο, μέρος, σεξουαλική θέση ή απλά να είσαι πιο τολμηρή. Ο στόχος είναι ν’ αποφύγεις την παγίδα του βαρετού, το λεγόμενο “κατά καθήκον” σεξ αλλά και να καλλιεργήσεις υγιείς συνήθειες σε μια μακροχρόνια σχέση.

Γι’ αυτό το λόγο, το Marie Claire US μίλησε με 10 γυναίκες ζητώντας τους να εκμυστηρευτούν, τις αγαπημένες τους στάσεις του σεξ. Έπειτα με τη βοήθεια των sex experts πληροφορηθήκαμε, πώς μπορούμε να αναβαθμίσουμε αυτές τις αγαπημένες στάσεις και να τις κάνουμε πιο ενδιαφέρουσες. 

Με λίγα λόγια, δε χρειάζεται να γίνεις ειδική στο Kama Sutra. Αρκεί να πάψεις να επιμένεις στα συνηθισμένα, να εξερευνήσεις το άγνωστο και να βελτιώσεις αυτό που ήδη λειτουργεί πάνω στο σώμα το δικό σου και του/της συντρόφου σου.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης