H πιο hot συλλογή της άνοιξης είναι και πολύ προσιτή

H πιο hot συλλογή της άνοιξης είναι και πολύ προσιτή

Η & Other Stories συνεργάζεται με την πιο hot σχεδιάστρια της σκηνής μόδας του Λονδίνου για μια ευέλικτη συλλογή με έμφαση στα ποιοτικά υλικά από βιώσιμες πηγές.

1615796980862161-unnamed-1-
H& Other Stories ανανεώνει τις designer συνεργασίες της με την πιο hot σχεδιάστρια του Λονδίνου αυτή τη στιγμή: την Rejina Pyo. Τα χαλαρά σύνολα και τα signature  φορέματα της Pyo κατασκευάζονται από ένα συνδυασμό υψηλής ποιότητας μεταξιού και βιώσιμων υλικών, όπως οργανικό βαμβάκι και μαλλί με την ετικέτα Responsible Wool Standard (RWS) ενώ τα διαχρονικά κομμάτια της συλλογής μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν σε οποιαδήποτε ντουλάπα. Η Rejina Pyo είναι γνωστή για τα φωτεινά χρώματα και τα δυνατά, κολακευτικά της κομμάτια με τις απρόσμενες λεπτομέρειες.

Η σχεδιάστρια που γεννήθηκε στη Σεούλ της Νότιας Κορέας και ακολούθησε το διάσημο πρόγραμμα σχεδιασμού μόδας MA στο Central Saint Martins το 2008. Μετά την αποφοίτησή της το 2011 και αρκετές σύντομες συνεργασίες με τους Roksanda Ilincic και Christopher Raeburn, λάνσαρε το ομώνυμο label της το 2013. Το 2019 κέρδισε το Βραβείο Emerging Talent για το Womenswear στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας.

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης