Γιατί ένα breton top είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να αγοράσετε αυτή την άνοιξη

Γιατί ένα breton top είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να αγοράσετε αυτή την άνοιξη

Και τα ωραιότερα που μπορείς να αποκτήσεις τώρα.

Στιγμιοτυπο_2021-04-09__8_25_59_μμ

Αν υπάρχει ένα πράγμα που χρειάζεται η ντουλάπα μας όλο το χρόνο, αυτό είναι το κλασικό breton top ή αλλιώς η μαρινιέρα. Το γνωστό ριγέ μπλουζάκι παραμένει ένα αξιόπιστο, casual κομμάτι που ποτέ δεν θα βγει εκτός μόδας. Επιπλέον, μετά από έναν χρόνο περιορισμών λόγω της πανδημίας αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα έμπιστο κομμάτι, κάτι που ξέρουμε και αγαπάμε για να περιηγηθούμε μαζί στη νέα σεζόν. Ένα διαχρονικό και καθησυχαστικό ρούχο που θα δείχνει πάντα κομψό και επίκαιρο.

Κι εμείς δεν είμαστε οι μόνες που αναζητάμε τις καθησυχαστικές ιδιότητες του ριγέ τοπ. Στις πασαρέλες, οι σχεδιαστές από τον Hedi Slimane στη Celine έως τον Nicolas Ghesquière στον Louis Vuitton το εισήγαγαν στις συλλογές τους, ως βασικό στοιχείο γύρω από το οποίο μπορείς να χτίσεις οποιαδήποτε εμφάνιση, είτε είναι vintage-σπορ chic (Celine) ή κομψή και απλή (Vuitton).

Με τη μαρινιέρα ως αφετηρία, μπορείς να πας ένα outfit οπουδήποτε. Κάντο σαν τις Coco Chanel και Jackie O, συνδυαζοντάς το με λευκά παντελόνια ή τζιν δίνοντας έμφαση στη ναυτική του προέλευση. Θα μπορούσες ακόμη και να κάνεις το πλήρες «Coco in Deauville» look συμπληρώνοντας το σύνολο με ένα μεταξωτό μαντήλι στο λαιμό.

Tα νέα τώρα στις μαρινιέρες για τη σεζόν έρχονται από τον Ganni ο οποίος δημιούργησε ένα puff-shoulder στυλ σε απροσδόκητες αποχρώσεις όπως πράσινο και μαύρο ή πορτοκαλί και μαύρο, το οποίο θα είχε ίσως ενδιαφέρον σε συνδυασμό με ένα jogger παντελόνι και ρετρό αθλητικά παπούτσια. Μια άλλη πιθανότητα είναι το πόλο τοπ το οποίο θα μπορούσες να φορέσεις με τζιν και trainers το σαββατοκύριακο – αλλά αυτή η τροποποιημένη σιλουέτα θα κάνει το σύνολο αμέσως πιο συναρπαστικό. Κι ένας μικρός ενθουσιασμός, από όπου κι αν έρχεται είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε τώρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης