Αυτή την Κυριακή το Marie Claire Αυγούστου είναι στο ΘΕΜΑ!

Αυτή την Κυριακή το Marie Claire Αυγούστου είναι στο ΘΕΜΑ!

Με το Marie Claire Αυγούστου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το Θέμα:

mc-18-7-XRWMA
Αυτή την Κυριακή το Marie Claire Αυγούστου είναι στο ΘΕΜΑ! (II)


MC373_COVER__2


Μόδα για το απέραντο γαλάζιο!

6_2
Κλείσιμο


Στο απόγειο του καλοκαιριού, το Marie Claire Αυγούστου είναι ένα δροσερός τεύχος γεμάτο συναρπαστικές ιστορίες καθώς και τα μυστικά για ένα στιλ διακοπών που δεν θα είναι ποτέ εκτός μόδας.

1_2
2_2


Συνθέτουμε μια γκαρνταρόμπα βασισμένη σε μονόχρωμα, λευκά και μαύρα κομμάτια με πολυτελείς λεπτομέρειες και εκτιμούμε ξανά την γοητεία της παλέτας του μπλε και του γαλάζιου, το οποίο στολίζουμε με έντονα κοσμήματα.

3_3
4_2
5_2


Ανεβάζουμε τη θερμοκρασία στις εμφανίσεις μας, με εκείνα που θα φορέσουμε περισσότερο στην πόλη και στα νησιά. Μακριές φούστες, φορέματα, όμορφα τοπ και σέξι πέδιλα.

7_3
8_3


Αντλούμε έμπνευση από τις αιώνιες Ελληνίδες μούσες!

9_2


Επενδύουμε σε τουλάχιστον μία κομψή βερμούδα, τη βασίλισσα του θέρους που φέτος επέστρεψε και ως κοστούμι, κατάλληλη όχι μόνο για το κατάστρωμα αλλά και για το γραφείο. Κάτι ανάμεσα σε tailored παντελόνι και σορτς, το κομψό υβρίδιο που λέγεται βερμούδα αποδεικνύει την αξία του εδώ και έναν αιώνα.

10_3


Η ομάδα ομορφιάς του Marie Claire ετοίμασε για εσάς το απόλυτο Summer Guide!

15_2


Όποιος κι αν είναι ο προορισμός, η λίστα με τα απαραίτητα της ομορφιάς δεν αλλάζει. Προστατεύουμε την επιδερμίδα μας από τον ήλιο, τη φροντίζουμε μετά την έκθεση σε αυτόν και αναδεικνύουμε την ηλιοκαμένη μας όψη. Μάθαμε από τους ειδικούς τις πιο χρήσιμες συμβουλές για να διατηρήσουμε τα μαλλιά μας λαμπερά, απολαμβάνοντας χωρίς σκέψη ατελείωτες ώρες στην παραλία.

14_2
16_2


Όπως πάντα, συναντήσαμε έξυπνες και δημιουργικές γυναίκες που έχουν κάτι να μας πουν.

Η Βικτόρια Χίσλοπ, η «εθνική» μας Aγγλίδα πεζογράφος μιλάει στο Marie Claire για τους τελευταίους μήνες που την άλλαξαν πολύ, για τη ζωή στη σκιά της πανδημίας και του Μπόρις Τζόνσον, αλλά και για τη νέα της γενναία -και θρασεία- κατάδυση στην ελληνική ιστορία με το τελευταίο της μυθιστόρημα «Οσοι αγαπιούνται».

12_2


Η Fleurette Καραδόντη, πρόεδρος του Μουσείου Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή και ανηψιά του διάσημου φιλότεχνου ζευγαριού, μιλάει για την ζωή της δίπλα τους και για την συνέχιση του έργου τους μέσα από αυτό το υπέροχο μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, που αγκάλιασε τόσο πολύ το κοινό μόλις στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του.

11_2


Η φωτογράφος Μαίρη Ράσελ, ανοίγει το άλμπουμ της και τα φιλμ της μηχανής της. Θυμάται τη γλυκιά συμμορία των φίλων της, σχεδιαστών και μοντέλων που κάποτε όρισαν το bohemian chic και διηγείται την ιστορία μιας χρυσής και την ίδια στιγμή ανατρεπτικής εποχής όταν «ο κόσμος ήταν πιο μικρός και οι καρδιές πιο μεγάλες».

13_2


Τέλος, σας ταξιδεύουμε σε πολυτελή ξενοδοχεία και σμαραγδένια νερά, από τη Μύκονο ως την Ίμπιζα, για την απόδραση που ονειρευόμασταν καιρό.

17_3
18_2
19_3


Καλή ανάγνωση και καλές –και ασφαλείς- διακοπές!
 
Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ!
Marie Claire, μια γυναίκα με πάθος, εσύ!

Μην το χάσετε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης