Πώς θα ανεβάσετε την ερωτική σας διάθεση σύμφωνα με το ζώδιό σας

Πώς θα ανεβάσετε την ερωτική σας διάθεση σύμφωνα με το ζώδιό σας

Για ένα ραντεβού... στο σπίτι.

livesoftheothers
Τα ραντεβού φέρνουν ανανέωση στη σχέση και είναι απαραίτητα τόσο στην αρχή της όσο κι αν περάσουν χρόνια. Είναι ένας τρόπος να γνωρίσεις ακόμα καλύτερα τον αγαπημένο σου ή να μοιραστείς μαζί του μια νέα εμπειρία. Σου δίνουν ευκαιρία να αφήσεις για λίγο τον υπόλοιπο κόσμο και να επικεντρωθείς σε αυτόν κι αντίστοιχα εκείνος σε εσένα. Το αποτέλεσμα είναι να έρθετε ακόμα πιο κοντά.

Για το πού και πώς θα περάσετε ένα ραντεβού μάλλον υπάρχουν πολλές απαντήσεις αλλά εμείς θα σταθούμε στην πιο απλή. Οι βραδιές στο σπίτι μπορεί να αποδειχθούν εκτός από ανέξοδες και πολύ εύκολες για ένα ζευγάρι. Δεν σημαίνει πώς το να δώσεις ραντεβού στο σπίτι θα είναι βαρετό αλλά αντίθετα να εξελιχθεί σε μία από τις πιο καυτές στιγμές. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό ήταν και το μυστικό των ζευγαριών που έμειναν μαζί στην καραντίνα.

Φυσικά, αφού μιλάμε για ραντεβού, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός. Εμείς, θα βασιστούμε στην αστρολογία για να δούμε τι προτιμά το κάθε ζώδιο. Ένας Παρθένος, για παράδειγμα, θα ένιωθε αμήχανα αν καλούνταν να κάνει στριπτίζ και μια βραδιά spa για ζευγάρια θα έκανε έναν Κριό να βαρεθεί. Τι πρέπει, λοιπόν, να κάνει το κάθε ζώδιο στο ραντεβού στο σπίτι για να ζωντανέψει η ερωτική διάθεση;

Διαβάστε στο marieclaire.gr τι αρέσει σε κάθε ζώδιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης