Ο Tom Hanks δώρισε ξανά πλάσμα αίματος για να βρεθεί το εμβόλιο του κορωνοϊού

Ο Tom Hanks δώρισε ξανά πλάσμα αίματος για να βρεθεί το εμβόλιο του κορωνοϊού

Ο ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες από τη διαδικασία στο Instagram

hanks

Ο Tom Hanks και η σύζυγός του, Rita Wilson, ήταν από τους πρώτους διάσημους του Hollywood που αποκάλυψαν το προηγούμενο διάστημα ότι έχουν προσβληθεί από τον νέο κορωνοϊό, COVID-19. Η αποκάλυψη αυτή είχε γίνει από τον ίδιο τον σταρ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, όταν και είχε κάνει την εξής ανάρτηση, γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Γεια σας. Εγώ και η Rita βρισκόμαστε στην Αυστραλία. Νοιώθαμε κουρασμένοι και αισθανθήκαμε πως έχουμε κρυολόγημα και πόνους στο σώμα. Η Rita είχε κρυάδες που πήγαιναν και ερχόντουσαν, καθώς και πυρετό. Για να κάνουμε το σωστό, όπως πρέπει στον πλανήτη μας αυτή την εποχή, κάναμε το τεστ για τον κορωνοϊό και αποδείχθηκε θετικό. Τώρα, τι κάνουμε μετά; Υπάρχει ιατρικό πρωτόκολλο και πρέπει να το ακολουθήσουμε. Οι Hanks θα εξεταστούμε, παρατηρηθούμε, και απομονωθούμε όσο το απαιτεί η δημόσια υγεία και οι κανόνες ασφαλείας. Τίποτα παραπάνω προς το παρόν, θα προσεγγίζουμε το θέμα μέρα με την μέρα. Θα ενημερώσουμε τον κόσμο για τα νεότερα. Να προσέχετε τους εαυτούς σας».

Δύο μήνες σχεδόν μετά από την περιπέτεια της υγείας τους, ο διάσημος ηθοποιός αποφάσισε να δωρίσει και μάλιστα για δεύτερη φορά, πλάσμα αίματος, για να βοηθήσει κι εκείνος με τη σειρά του στις προσπάθειες που γίνονται από τους ειδικούς για να βρεθεί το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.marieclaire.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης