Survivor: Το έκτακτο συμβούλιο του νησιού αλλάζει τα πάντα

Survivor: Το έκτακτο συμβούλιο του νησιού αλλάζει τα πάντα

Θα υπάρξει οικειοθελής αποχώρηση από το παιχνίδι; - Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου που θα προβληθεί απόψε στις 21:00

survivor
Μετά την αποχώρηση του Απόστολου Ρουβά, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και ο Άρης Σοϊλέδης συνεχίζουν την πορεία τους στο Survivor.

Ο Απόστολος Ρουβάς ήταν από την πρώτη ημέρα στο ριάλιτι επιβίωσης και αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του μετά από τεσσεράμισι μήνες στον Άγιο Δομίνικο. 
«Ανυπομονώ να δω ποια θα είναι η συνέχεια του παιχνιδιού. Όταν βγω θα γίνω φανατικός του Survivor και θα περιμένω με ανυπομονησία το κάθε επεισόδιο. Θα σας θαυμάζω, θα σας καμαρώνω και θα τρώω και θα πίνω στην υγεία σας. Σε όλους», είπε κατά την αποχώρησή του.

Επιπλέον, τα βλέμματα όλων στρέφονται στο ειδύλλιο του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου. Τι απαντούν οι ίδιοι σε όλα όσα λέγονται για τη σχέση τους;

Την ίδια ώρα στην καλύβα της Μπλε ομάδας, οι σχέσεις μεταξύ του Άρη Σοϊλέδη και του Τάκη Καραγκούνια δεν λένε να εξομαλυνθούν.

Στην κοινή παραλία των παικτών, εμφανίζεται ένας πάπυρος που γράφει 
«Σε λίγο έκτακτο συμβούλιο του νησιού», προκαλώντας ανησυχία. «Καλωσορίζω τη μπλε και την κόκκινη ομάδα στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού. Είχαμε μία τελευταία εξέλιξη για την οποία θα πρέπει να σας ενημερώσω. Η σκακιέρα του Survivor αυτή τη στιγμή αλλάζει με δραστικό τρόπο», ακούγεται στο τρέιλερ να λέει ο Γιώργος Λιανός.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχωρεί οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο και το παιχνίδι.


Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου

Survivor | Trailer | 15/05/2022


Ειδήσεις σήμερα:

Οι επώνυμοι «ψηφίζουν» Μύκονο, ποιους είδαμε βόλτα στα Ματογιάννια το Σαββατοκύριακο

Live o τελικός του Italian Open, Τζόκοβιτς-Τσιτσιπάς

Κώστας Τσιμίκας: Ο νέος ήρωας της Λιβερπουλ είναι Έλληνας - Το πρώτο γκολ, το κύπελλο, η αποθέωση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ