Ενας παντρεμένος άνδρας στο μυαλό μιας ερωμένης (Α' Μέρος)

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
 Ενας παντρεμένος άνδρας  στο μυαλό μιας ερωμένης (Α' Μέρος)

Μια θορυβώδης συνεδρία στον απόηχο μιας παράνομης ερωτικής σχέσης 

Η 32χρονη γυναίκα ήταν φανερά αναστατωμένη όταν άρχισε να μου μιλάει για το πρόβλημά της, εστιάζοντας στην τριετή σχέση της με τον 48χρονο παντρεμένο άνδρα, που μόλις είχε τελειώσει. Εκνευρισμένη και θυμωμένη, περιέγραφε την κακή του στάση, τα ψέματά του, στολίζοντάς τον κανονικά για τη σκάρτη συμπεριφορά του και την κοροϊδία του απέναντί της. Το στιλό μου πήρε φωτιά παρακολουθώντας τον γρήγορο λόγο της και την πληθώρα των σκέψεών της που σαν το τρένο με τα πολλά βαγόνια αγκομαχά να περάσει το βουνό.
 «Γνωριστήκαμε τυχαία σε βραδινή έξοδο. Εγώ με γυναικοπαρέα, εκείνος με τους φίλους του.

Η έλξη ανάμεσά μας ήταν πολύ δυνατή από την πρώτη κιόλας στιγμή. Με το που τον είδα, κάτι μέσα μου μού είπε: ‘‘Αυτός ο άνθρωπος θα μπει στη ζωή σου και θα τα αλλάξει όλα!’’. Η αρχή έγινε από τον ίδιο. Εκείνο το μοιραίο βράδυ μάς βρήκε αγκαλιά στο σπίτι μου, να κάνουμε έρωτα μέχρι το ξημέρωμα. Σχεδόν δεν είπαμε τίποτε για μας, αφού ο χρόνος μας αγκαλιάστηκε από το σεξουαλικό μας πάθος. Οταν έμεινα μόνη μου το επόμενο πρωί, ‘‘θυμήθηκα’’ πως ήταν παντρεμένος με μια πολύ καταπιεστική σύντροφο κάνοντας τον καφέ που έπινα εκείνη τη στιγμή στο κρεβάτι μου να μου κάτσει στον λαιμό μου αφού συνειδητοποίησα ότι ο παντρεμένος της νύχτας χρειάζεται ένα ωραίο παραμύθι για να ξαπλώσει στο κρεβάτι μιας άλλης ‘‘παράνομης’’ γυναίκας μέχρι το πρωί. Μάλιστα, μειδίασα, έτσι χαλαρή που ήμουνα, σκεπτόμενη και τη φράση του ότι η καταπιεστική γυναίκα του ετοιμάζεται να του δώσει τα παπούτσια στο χέρι! Η ιστορία, γιατρέ μου, εξελίχθηκε τις επόμενες μέρες με βροχή μηνυμάτων που ο ένας έστελνε στον άλλον, γεμάτα συναισθηματικά και σεξουαλικά νοήματα, φτιάχνοντας ένα σενάριο πόθου, παραλογισμού αλλά και έντονου ενθουσιασμού».

Συνέχισε να μιλάει γρήγορα, ενώ εγώ προσπαθούσα να αποτυπώσω στο χαρτί μου όλα αυτά που περιέγραφε. Ηπιε μια γουλιά νερό (το στόμα της είχε στεγνώσει από το έντονο άγχος, ενώ τα χέρια της έτρεμαν ελαφρά από την ένταση που ένιωθε εκείνη τη στιγμή) και προχώρησε:
«Το ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι η δημιουργία σχέσης με έναν παντρεμένο άνδρα θεωρούνταν κοινωνικά και ηθικά λάθος, αλλά τότε δεν με ένοιαζε και ένιωθα ότι ήθελα να το ζήσω μέχρι όπου πάει. Γνώριζα καλά τους κανόνες αυτού του παιχνιδιού, καθώς και το κόστος που μάλλον θα εισέπραττα μέσα απ’ αυτή την τρέλα. Καταλάβαινα ότι κάποιοι μπορεί να με κακοχαρακτήριζαν ως ξελογιάστρα και πως αν το μάθαινε η γυναίκα του θα με κατηγορούσε ότι της διέλυσα το σπίτι.

Αν και πίστευα ότι το σπίτι του ήταν ήδη διαλυμένο, αφού μου είχε πει ότι ο χωρισμός είναι έξω από την πόρτα του. Ωστόσο, ούτε αυτό με ενδιέφερε. Ημουν θολωμένη από τον έρωτα και το πάθος μου για εκείνον. Ερχόταν σπίτι μου σχεδόν κάθε βράδυ και κάναμε σεξ. Μαζί μου ανοιγόταν για όλα αυτά που τον απασχολούσαν, σαν μικρό παιδί. Ενιωθα ότι ήθελε να ξεφορτώσει αυτά που κουβαλούσε και εγώ ήμουν το μοιραίο πρόσωπο που τον άκουγε σιωπηλά, καρτερικά αλλά και παρηγορητικά. Πολλές φορές τού τηλεφωνούσε η γυναίκα του, στην οποία έκδηλα έδειχνε την ενόχλησή του, αλλά μου έκανε εντύπωση η στάση του και η υπομονή του πίσω από τα λόγια της, τα οποία διαχειριζόταν με αποφασιστικό τρόπο. Τουλάχιστον έτσι πίστευα…».

Προφανώς, δεν ήθελε να παραδεχτεί την αφέλεια ή το βόλεμα που της πρόσφερε η σχέση αυτή εξιδανικεύοντας το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας με τον Κακό Λύκο, που έκλαιγε προτού τη φάει. Δεν τόλμησα να της φανερώσω τη σκέψη μου, γιατί πίστευα ότι θα αντιδρούσε ακόμη πιο εκρηκτικά, βλέποντας την ένταση που είχε μέσα της. Συγκεκριμένα, σκέφτηκα να την αφήσω να βγάλει εντελώς όλο τον θυμό της και τη φορτισμένη της σκέψη και μετά να της έλεγα τη δική μου γνώμη ως ειδικός, που εξάλλου γι’ αυτό με είχε επισκεφτεί. Αλλωστε, όσο μίλαγε και εγώ έγραφα, ένιωθα ότι με παρατηρούσε και ότι ήθελε να διαβάσει τις σημειώσεις μου…
Μου έκαναν εντύπωση ο αυτοσαρκασμός της, η παράδοσή της σε αυτή τη σχέση, ο ρόλος της μαμάς που έπαιξε μαζί του, αλλά και το σεξουαλικό πάθος που αισθάνθηκε μέσα από αυτό τον παράνομο έρωτα, αποφασισμένη για όλα. Αραγε, διεκδικώντας την ανατροπή του γάμου του; Ηθελε να είναι η ερωμένη που περιμένει και δεν προσδοκά; Εδωσε αξία στον εαυτό της μέσα απ’ αυτή τη διψασμένη σχέση που κάθε παντρεμένος και πικραμένος ψάχνει να βρει; Τη γοήτευσε η τρέλα του γι’ αυτήν; Τον περίμενε στη γωνία μετά το πρώτο παθιασμένο βράδυ, όπου πολλά έκαναν και τίποτα δεν είπαν; Και φυσικά, σκέφτηκα, τι μπορεί να θέλει μετά το τέλος αυτής της θυελλώδους σχέσης επισκεπτόμενη εμένα; 

Μου ζήτησε και δεύτερο ποτήρι νερό (ευτυχώς, γι’ αυτές τις καταστάσεις έχω πάντα μια κανάτα νερό και δύο ποτήρια δίπλα μου), γιατί ο λόγος της ατέλειωτος και εξαιρετικά χορταστικός για το στιλό μου και το χαρτί μου!

Σιγά-σιγά, οργάνωνα το σκεπτικό μου για τις απαντήσεις που προφανώς περίμενε ή που εγώ νόμιζα ότι θα ήθελε να πάρει. Βέβαια, δεν αγνοούσα την ανάγκη της να μιλήσει, να αδειάσει το περιεχόμενο των σκέψεών της, εκτονώνοντας όλα αυτά που την έπνιγαν και σε μεγάλο βαθμό την ενοχοποιούσαν βλέποντας το άδοξο τέλος αυτού του σεναρίου.
Στο επόμενο άρθρο της Κυριακής η συνέχεια αυτής της θορυβώδους συνεδρίας…Από τον δρα Θάνο Ε. Ασκητή
νευρολόγο-ψυχίατρο, πρόεδρο του Ινστιτούτου
Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας

Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, τηλ.: 210 7789890, δωρεάν Συμβουλευτική Γραμμή Σεξουαλικής Υγείας 210 7797979 - Δευτέρα - Παρασκευή 10.00-14.00 και
16.00-20.00. Για θέματα άρθρων
που θα θέλατε να γραφτούν, παρακαλώ ενημερώστε μας
(e-mail: thanosaskitis@askitis.gr)


Διαβάστε περισσότερα άρθρα του Θάνου Ασκητή εδώ

ΣΧΟΛΙΑ (13)

Υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις

Δεν γίνονται όλες οι σχέσεις με παντρεμένους για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Υπάρχουν και περιπτώσεις όπου η σχέση γίνεται στο πλαίσιο ανταλλαγής και από συμφέρον. Όταν π.χ. ο άντρας έχει χρήματα και κοινωνική θέση, είναι πολύ πιο επιθυμητός. Κάτι ανάλογο γίνεται και στο εργασιακό περιβάλλον, όπου διακυβεύεται η προαγωγή μιας υπαλλήλου. Οπότε κάνει σχέση με παντρεμένο προϊστάμενο αποβλέποντας στην αναβάθμιση αργότερα...

χμμ

τρολια νομιζω..δηλαδη μια 29 χρονη αντι να προτιμησει τον νεαρο συνομιληκο της 29 χρονο πηγε με εναν 45 χρονο καλα οχι οτι δεν γινονται αλλα απο εμφανιση θα μιλαμε για αντικειμενικα ασχημη επιπεδου γυναικας παρατραγουδα πανια στα προθυρα ψυχιατρειου δηλαδη.

Μαρία

Υπάρχουν και γεροντολάγνες τι να κάνουμε

Άννα

Με ρεγουλα τα βιαγκρα παιδιά

Χριστίνα

Κλαίω.......

..

ΚΑΛΥΤΕΡΑ SWINGERS ΠΑΡΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΚΡΥΦΑ ΚΕΡΑΤΩΜΑΤΑ ΠΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ.

Φλωρα

Βρε τον παππου...κοτσονατος

Καραθ.Ευ.

Στοίχημα ότι αν δεν ήταν παντρεμένος θα είχε τελειώσει η σχέση από το πρώτο βράδυ.Πολλές γυναίκες τις εξιταρουν οι παντρεμένοι η δεσμευμένοι ,εξιδανικεύουν έτσι σχεσεις και θέλουν να πετύχουν το στόχο τους δηλαδή να τους χωρισουν έτσι ώστε οι ιδιες να βγουν νικήτριες στη νοερη σύγκρουση που υπάρχει ανάμεσα σε αυτές και τις νομιμες συζύγου.Ειναι και εγωισμος.Θα νιώσουν λίγο τη στόμφα του μοιραίου θηλυκού που ένας άνδρας άλλαξε τη ζωή του για χάρη τους.Δεν είναι τυχαίο βέβαια ότι στις περισσότερες αντίστοιχες περιπτώσεις όταν παίρνει διαζυγιο ο άντρας ,χωρίζουν τελικά και οι εραστες αφού αναδεικνύονται προβλήματα που πριν ερχόταν σε δεύτερη μοίρα!Είναι σαν να τους ενωνε μόνο το "παράνομο"και μέτα γκρεμιζονται οι προσδοκίες

Αντώνης

Για πολλές γυναίκες είναι αφροδισιακο να είσαι παντρεμένος.Δε ξέρω τους φτιάχνει η βέρα μάλλον

Μακριά

Αλήθεια ή ψέματα, μακριά όσο δεν υπάρχει χαρτί διαζυγίου. Πληγώνεται κόσμος

Lazaros

Συγχαρητήρια!Πολύ αυθεντική περιγραφή.

Η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών

που έχουν ερωμένη και χωρίζουν τη γυναίκα τους τελικά παντρεύονται μια άλλη γυναίκα. Είναι πολύ μεγάλη ειρωνεία αλλά έτσι είναι η ζωή. Δύσκολα αφήνει κάποιος τη γυναίκα του για άλλη γυναίκα, οπότε άλλη τραβάει τα πάνδεινα μέχρι το πολυπόθητο διαζύγιο και άλλη γίνεται τελικά η 2η σύζυγος. Κορίτσια μη δίνετε την ευκαιρία σε κανέναν να έχει ένα μικρό χαρέμι. Μακριά από τους δεσμευμένους. Εσείς ζημιώνεστε.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Αντίγραφο του: Είναι απιστία ο αυνανισμός;

Ο Θάνος Ασκητής μας εξηγεί για το αν μπορούμε να πούμε ότι ο αυνανισμός, τόσο για τον άνδρα όσο και για τη γυναίκα, είναι απιστία, όταν βρισκόμαστε σε σχέση.

sex-performance01

Πριν λίγες μέρες ξεκίνησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, το οποίο διεξάγεται στη Ρωσία και οι ποδοσφαιριστές των 32 χωρών δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, προκειμένου να κερδίσουν και να κάνουν τους συμπατριώτες τους περήφανους.

1
diakopes_zevgari

Τσακωμοί, προβλήματα στο σεξ και βαρεμάρα σκοτώνουν τον έρωτα στις διακοπές – Τι δείχνει έρευνα για τις κοινές διακοπές των ζευγαριών

3