Μια δωδεκαόροφη ολογραφία για τον Louis Vuitton από τον Virgil Abloh

Μια δωδεκαόροφη ολογραφία για τον Louis Vuitton από τον Virgil Abloh

Ο Αμερικανός σχεδιαστής, DJ και μουσικός παραγωγός, εκτός του ότι από τον περασμένο Μάρτιο έχει αναλάβει καλλιτεχνικός διευθυντής των ανδρικών κολεξιόν του γαλλικού οίκου, είναι και ο διευθύνων σύμβουλος του με έδρα το Μιλάνο οίκου μόδας Off-White, τον οποίο ίδρυσε πριν έξι χρόνια

loui_ablo
Ψηλά, πάνω από την 5η Λεωφόρο στη Νέα Υόρκη, βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες μια δωδεκαόροφη ολογραφία που παραπέμπει στην ανδρική κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 την οποία σχεδίασε ο Virgil Abloh για τον οίκο Louis Vuitton.

Πηγή έμπνευσης της κολεξιόν είναι το κλασικό μιούζικαλ του 1939 «Ο Μάγος του Οζ». Σε κρεασιόν της κολεξιόν φιγουράρουν λιβάδια με ολοκόκκινες παπαρούνες ή πινελιές στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Για να εορτάσει το λανσάρισμα της κολεξιόν, ο Abloh σχεδίασε βιτρίνες με σύννεφα στους ουρανούς και χαλιά λουλουδιών. Και δημιούργησε, στη γωνία του καταστήματος Louis Vuitton της Νέας Υόρκης, μια οφθαλμαπάτη ενός γιγαντιαίου μανεκέν, ύψους 12 ορόφων.

Ο Αμερικανός σχεδιαστής, DJ και μουσικός παραγωγός, εκτός του ότι από τον περασμένο Μάρτιο έχει αναλάβει καλλιτεχνικός διευθυντής των ανδρικών κολεξιόν του γαλλικού οίκου, είναι και ο διευθύνων σύμβουλος του με έδρα το Μιλάνο οίκου μόδας Off-White, τον οποίο ίδρυσε πριν έξι χρόνια.

Με υπερηφάνεια μοιράστηκε, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το καινούργιο δημιούργημά του, αν και δεν είναι η πρώτη φορά που έχει ακολουθήσει αυτό το αισθητικό μονοπάτι: μια παρόμοια φιγούρα, κουλουριασμένη, κοσμεί δύο ορόφους του σιδηροδρομικού σταθμού Χαρατζούκου, στο Τόκιο.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

men’s 𝓛𝓸𝓾𝓲𝓼 𝓥𝓾𝓲𝓽𝓽𝓸𝓷 “windows” c/o the 2nd floor atelier & ideation studio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ virgilabloh στις

Κλείσιμο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

red-carpet “black-tie”

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ virgilabloh στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης