Elsa Hosk: Νιώθω ξεχωριστή που θα φορέσω το Fantasy Bra της Victoria's Secret

Elsa Hosk: Νιώθω ξεχωριστή που θα φορέσω το Fantasy Bra της Victoria's Secret

Για να δημιουργηθεί το Fantasy Bra της Victoria's Secret χρειάστηκε 930 ώρες και έχει πάνω από 2.100 κρύσταλλα Swarovski

Elsa_Hosk_Bra_-_Exof
Η Elsa Hosk είναι η καλλονή που θα φορέσει φέτος το Fantasy Bra, το σουτιέν της Victoria's Secret που κοστίζει πάνω από 1 εκατομμύρια δολάρια. Πριν από λίγες μέρες η Victoria’s Secret προέβη στην ανακοίνωση μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram. H Elsa Hosk έμαθε τα ευχάριστα νέα κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφησης όπου η παραγωγή της έφερε σε κάποια στιγμή της φωτογράφησης ένα δώρο. Η ίδια άνοιξε το κουτί και έπαθε σοκ όταν είδε ότι αυτό ήταν το Fantasy Bra.

Elsa_Hosk_Bra
Elsa_Hosk_Bra1
Elsa_Hosk_Bra2


Η Elsa Hosk σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τη χαρά της και αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδρασή της όταν έμαθε τα νέα: «Όταν το έμαθα το είπα στη φίλη μου Liz γιατί ήξερα ότι θα ενθουσιαστεί απίστευτα επειδή οι άλλες φίλες μου ήταν στη Σουηδία. Και μετά το είπα στο αγόρι μου, που δεν είναι στο χώρο αυτό και έτσι δεν καταλαβαίνει αλλά μου είπε: ”Μωρό μου. Είμαι τόσο περήφανος για σένα. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό το σουτιέν αλλά ξέρω ότι είναι σημαντικό"».

Elsa_Hosk_Bra3
Elsa_Hosk_Bra4
Elsa_Hosk_Bra12


Κλείσιμο
Πώς είναι να φοράει κάτι που κοστίζει 1 εκατομμύριο δολάρια; «Είναι σαν να φοράς κάτι που κοστίζει 1 εκατομμύριο δολάρια. Είμαι χαρούμενη που έχω σωματοφύλακες γύρω μου. Επίσης νιώθω ξεχωριστή γιατί δούλεψα σκληρά για να φτάσω εδώ και νιώθω περήφανη που φοράω το σουτιέν».

Για να δημιουργηθεί το Fantasy Bra χρειάστηκε 930 ώρες και έχει πάνω από 2.100 κρύσταλλα Swarovski.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης