Ο σύντροφος της Κάιλι Τζένερ είναι το πρόσωπο του Saint Laurent

Ο σύντροφος της Κάιλι Τζένερ είναι το πρόσωπο του Saint Laurent

O Τράβις Σκοτ εμφανίζεται σε ασπρόμαυρες χαρακτηριστικές για τον Saint Laurent εικόνες, φορώντας μαύρο σακάκι με διακοσμητικά στοιχεία ή στρατιωτικού τύπου σακάκι

Kylie-Jenner-Travis-Scott
Ο οίκος Saint Laurent έδωσε στον ράπερ Τράβις Σκοτ τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαφημιστική καμπάνια για την ανδρική συλλογή ρούχων Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019.

Φωτογραφημένος από τον επί σειρά ετών συνεργάτη του οίκου Ντέιβιντ Σιμς, ο Τράβις Σκοτ εμφανίζεται σε ασπρόμαυρες χαρακτηριστικές για τον Saint Laurent εικόνες, φορώντας μαύρο σακάκι με διακοσμητικά στοιχεία ή στρατιωτικού τύπου σακάκι.

TRAVIS SCOTT - SPRING SUMMER 19 - #YSL19


Δεν είναι η πρώτη διαφημιστική καμπάνια του Saint Laurent, στην οποία συμμετέχει ο ράπερ, τραγουδιστής, δισκογραφικός παραγωγός και σύντροφος της Κάιλι Τζένερ της οικογένειας Καρντάσιαν. Είχε προηγουμένως εμφανιστεί σε μια ταινία μικρού μήκους λίγο μετά την παρουσίαση της πρώτης συλλογής του Άντονι Βακαρέλο.
   
Κλείσιμο
   Οι εικόνες συνοδεύονται από ένα σύντομο βίντεο με μουσική υπόκρουση το «Passenger» του Ίγκι Ποπ.
   
   Οι Κέιτ Μος, Βίνσεντ Γκάλο, Λένον Γκάλαχερ και η Μπέτι Κάτρο έχουν πρωταγωνιστήσει το τελευταίο διάστημα σε διαφημιστικές καμπάνιες του Saint Laurent.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης