Athens Fashion's Night Out

Athens Fashion's Night Out

Πάρα πολλά  τα καταστήματα του Κολωνακίου που  παρέμειναν ανοιχτά εχτές το βράδυ  για να γιορτάσουν μαζί με την Vogue Hellas και τον Δήμο Αθηναίων το διεθνές Fashion's Night Out...

 Athens Fashion's Night Out
Πάρα πολλά  τα καταστήματα του Κολωνακίου που  παρέμειναν ανοιχτά εχτές το βράδυ  για να γιορτάσουν μαζί με την Vogue Hellas και τον Δήμο Αθηναίων το διεθνές Fashion's Night Out που διοργανώνεται παράλληλα  και σε άλλες πρωτεύουσες του κόσμου όπως η Νέα Υόρκη και το Λονδίνο. Η διοργάνωση είναι για μια ημέρα και σκοπός της είναι η τόνωση του λιανικού εμπορίου,των διεθνων  εκδόσεων του περιοδικού VOGUE, σε συνεργασία με διάσημους οίκους μόδας, μπουτίκ  και department stores.

Για την ξεχωριστή  αυτή γιορτή, η Vogue Hellas σχεδιάσε συλλεκτικά T-shirts «Fashion’s Night Out» και τα έσοδα  από τις πωλήσεις θα διατεθούν  για την ενίσχυση φιλανθρωπικών  σκοπών του Δήμου Αθηναίων.

Δυστυχώς λόγω κρίσης η αγοραστική κίνηση δεν ήταν η αναμενόμενη, παρ' όλο που τα καταστήματα είχαν 20% εκπτώσεις για το event και υπήρχε μια σχετική κίνηση. Από νωρίς κόσμος έκανε βόλτες στα καταστήματα και δοκίμαζε προϊόντα και ρούχα. Η καλή διάθεση ξεκίνησε από το κατάστημα του Manolo Blahnik με σαμπάνιες και celebrities και συνεχίστηκε στο επίσημο πάρτυ που είχε προγραμματιστεί για το βράδυ των εγκαινίων στο bar-restaurant Central όπου η οικοδέσποινα και διευθύντρια της Vogue Hellas Κα. Λυμπέρη υποδεχόταν απαστράπτουσα τους καλεσμένους της. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης