Αλίνα Μελισσάκη: Μπαλέτο, πιάνο και σε πρώτο πλάνο μόντελινγκ

Αλίνα Μελισσάκη: Μπαλέτο, πιάνο και σε πρώτο πλάνο μόντελινγκ

Η 22χρονη καλλονή που κάνει καριέρα μοντέλου στο εξωτερικό ακόμα και όταν κάνει διακοπές μελετάει και εξελίσσεται

Alina_Melissaki1
Της 22χρονης Αλίνας Μελισσάκη της αρέσει να περνάει τα καλοκαίρια της στην Ολλανδία σε ένα κάμπους σπουδών. «Διακοπές σημαίνει μελέτη πέρα από τα καθιερωμένα», δηλώνει χαρακτηριστικά. Εκεί τη βρήκε πέρσι η μπούκερ της από την Κεντρική Ευρώπη και την έβαλε στον χάρτη της ευρωπαϊκής μόδας.

Στην Αθήνα εκπροσωπείται από το πρακτορείο μόδας «The Legion». Ψηλόλιγνη με ύψος που φτάνει το 1,80 και με δυνατές γωνιές στα χαρακτηριστικά του προσώπου της που δηλώνουν την αποφασιστικότητά του χαρακτήρα της ήρθε στη φωτογράφιση στο συνεργείο Rockin Customs με σπάνιες μηχανές στα Kάτω Πετράλωνα, φορώντας ένα μακό, τζιν σορτσάκι και σανδάλια και μπήκε αμέσως στο ρόλο της φωτογράφισης, ανεβαίνοντας στα εικοσπένταποντα  τακούνια Jeffrey Campbell και φορώντας μαγιό από τη καλοκαιρινή συλλογή της Blue Point πόζαρε με μια μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Alina_Melissaki


- Πόσο σημαντικό είναι το Instagram για μια νεαρή κοπέλα στο χώρο της μόδας;
Τα social media και συγκεκριμένα το Instagram παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη ενός μοντέλου καθώς το προσωπικό προφίλ αποτελεί ένα σύγχρονο και άμεσο portfolio εύκολα προσβάσιμο από άτομα του χώρου, ικανό να φέρει σε επικοινωνία και να επηρεάσει δυναμικά το σύνολο αυτό με ένα απλό κλικ.

Alina_Melissaki3


- Τι ρόλο πιστεύεις έπαιξε το πιάνο και το μπαλέτο από την παιδική σου ηλικία στη διαμόρφωση του σώματος και του χαρακτήρα σου;
Τα οφέλη και η αξία της κλασικής παιδείας είναι πολλαπλά. Το μπαλέτο μου έμαθε να είμαι πειθαρχημένη και μου χάρισε αρμονία στην κίνηση. Με την κλασική μουσική και συγκεκριμένα το πιάνο ασχολούμαι τα τελευταία 15 χρόνια, είναι αναπόσπαστο κομμάτι μου, η μουσική είναι η συντροφιά μου σε κάθε κατάσταση που περνάω, δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς αυτή. Προσδίδει αισθητική και κομψότητα στη ζωή μου.

Κλείσιμο
Alina_Melissaki2


- Πως συνδυάζεται ένα αριστείο στις φυσικές επιστήμες, με γονείς επίσης επιστήμονες, όπου υπάρχει ένα κλίμα βαρύ και «σοβαρό» με χώρο καλλιτεχνικό και ανάλαφρο;
Δεν πιστεύω ότι η σοβαρότητα ενός χώρου καθορίζεται από το αν η φύση του είναι καλλιτεχνική ή επιστημονική. Είναι υπόθεση των ανθρώπων που τον υπηρετούν το πώς αντιμετωπίζουν τη δουλειά τους. Δεν είχα φανταστεί ότι θα ασχοληθώ ποτέ με αυτό το χώρο γιατί από μικρή στόχευα στο να ασχοληθώ με την επιστήμη αποκλειστικά. Ωστόσο μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι η προσωπική εξέλιξη έρχεται μέσω της ενασχόλησης με πολλά και διαφορετικά πράγματα. Εξάλλου, η ενασχόληση με τον ένα τομέα δεν αποκλείει τον άλλο. Οι γονείς μου αν και εξεπλάγην με την απόφασή μου ήταν πολύ υποστηρικτικοί από την αρχή.

Alina_Melissaki4


- Πως ονειρεύεσαι τον εαυτό σου τα επόμενα χρόνια στο μόντελινγκ, σε ποιες αγορές θα ήθελες να δουλέψεις;
Αυτό που μου αρέσει περισσότερο από όλα στη ζωή είναι να ταξιδεύω. Έχω ήδη ταξιδέψει σε πολλές χώρες της Ευρώπης, καθώς και στην Αφρική και τη Βόρεια Αμερική. Επομένως στοχεύω να φύγω για μεταπτυχιακές σπουδές στη Φυσική στο εξωτερικό και ιδανικά με τη βοήθεια του πρακτορείου μου να δουλεύω παράλληλα ως μοντέλο στην Ευρώπη, με αγαπημένους προορισμούς το Μιλάνο και το Λονδίνο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης