Καλοκαίρι 18: Αυτές είναι οι νέες τάσεις για τα μαγιό

Καλοκαίρι 18: Αυτές είναι οι νέες τάσεις για τα μαγιό

Δωρικές γραμμές, γεωμετρική συμμετρία, συνδυασμοί υφασμάτων και έντονες αντιθέσεις

5D4A0828_ok
Το Καλοκαίρι πλησιάζει και μια νέα Ελληνική εταιρεία δείχνει την τάση για τα μαγιό που θα φορεθούν. Η EKATERINI V. swimwear είναι ένα brand, που έκανε δυναμική είσοδο το καλοκαίρι 2017 με τη S|S Collection ’17. Στηρίζεται στην 40ετή εμπειρία προϋπάρχουσας οικογενειακής εταιρείας – βιοτεχνίας κατασκευής γυναικείων μαγιό, της οποίας χρησιμοποίησε το know-how, την υποδομή αλλά και τους ανθρώπους της.
            Πολυτελή υφάσματα και υλικά, έμπειροι έλληνες τεχνίτες και εμμονή στη λεπτομέρεια χαρίζουν πολυτέλεια, ποιότητα και αντοχή στη χειροποίητη κατασκευή τόσο των μαγιό όσο και της επιμελημένης από την ίδια συσκευασίας τους.
            Απολαμβάνοντας ήδη την αποδοχή του γυναικείου κοινού,  η φετινή συλλογή αναδεικνύει την υπεροχή και την καμπυλότητα του γυναικείου σώματος μέσα από συνδυασμούς υφασμάτων, διαφορετικών prints και μονοχρωμίες. Δωρικές γραμμές, γεωμετρική συμμετρία, συνδυασμοί υφασμάτων και έντονες αντιθέσεις συνθέτουν  την εμπνευσμένη από το _V_  συλλογή, η γεωμετρία του οποίου αποτυπώνεται και υπογράφει αισθητικά κάθε της σχέδιο.
            Το σύνολο της SS18 προσαρμόζεται στις ανάγκες και τη φρεσκάδα της παιδικής ηλικίας, χαρίζοντας περιορισμένα κομμάτια σε κορίτσια από 2 έως 8 ετών.
Κάθε κομμάτι κατασκευάζεται από έμπειρα χέρια στην Ελλάδα με σκοπό να αναδείξει τη γυναίκα που αγαπά τον εαυτό της.
Κλείσιμο
            Για την άνοιξη – καλοκαίρι του 2018 η S|S Collection 2018 της Ekaterini V. swimwear θα είναι διαθέσιμη μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος www.ekateriniv.com και σε επιλεγμένα καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης