Monica Bellucci, η απόλυτη ομορφιά!

Monica Bellucci, η απόλυτη ομορφιά!

Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της

Monica Bellucci, η απόλυτη ομορφιά!

beauty.protothema@gmail.com
 

Μπορεί να έχει αγγίξει μισό αιώνα ζωής, η ιταλίδα ηθοποιός όμως ομορφαίνει όλο και περισσότερο, κρατώντας τα ηνία της απόλυτης ερωτικής φαντασιώσης των αντρών του πλανήτη. Στην περίπτωσή της σίγουρα δεν χρειάζεται και πολλά αφού διαθέτει απαράμιλλη φυσική ομορφιά, ωστόσο σε αρκετές συνεντεύξεις της έχει αναφέρει κάποια από τα μυστικά που την διατηρούν νέα κι εντυπωσιακή.
Κλείσιμο


 
Η Bellucci ξεκινάει τη μέρα της με ένα κρύο μπάνιο για να τονώσει την επιδερμίδα της κι εφιστά την προσοχή της στην ενυδάτωση του προσώπου της με συχνούς ψεκασμούς από ιαματικό νερό.


 
Βασική αρχή της για την εκγύμναση του σώματός της είναι ότι τίποτα δεν πρέπει να γίνεται με το ζόρι. Έτσι έχει διαλέξει να γυμνάζεται μόνο μέσω της κολύμβησης την οποία υπεραγαπά και κατά καιρούς κάνει γιόγκα.


 
Στο μακιγιάζ επιλέγει την απλότητα, χρησιμοποιώντας ελάχιστο foundation και τονίζει τα μάτια της με ανοιχτές γκρι ή καφέ σκιές. Αγαπάει τα lip gloss, αλλά όπως έχει δηλώσει όταν πέφτει ο ήλιος φοράει πάντα κόκκινο κραγιόν, το απόλυτο χρώμα για να τονίσει τη θηλυκότητά της.


 
Η Μonica ενυδατώνει τις άκρες των μαλλιών της με ελαιόλαδο και λούζεται μόνο όταν το έχει πραγματικά ανάγκη αφού θεωρεί πως η συχνή χρήση σαμπουάν επιβαρύνει τα μαλλιά της. Χρησιμοποιεί πιστολάκι μαλλιών μόνο σε επίσημες εμφανίσεις.


 
Σε πρόσφατη συνέντευξή της ρωτήθηκε αν υπάρχει κάποια γυναίκα που θαυμάζει κι απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη πως το πρότυπο ομορφιάς της είναι η Marilyn Monroe: «Όσες όμορφες γυναίκες κι αν υπήρξαν ποτέ, μπροστά στην Marilyn έβγαιναν πάντα χαμένες».


 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης