Camille Rowe: Η Γαλλίδα καλλονή σε νέες πόζες

Camille Rowe: Η Γαλλίδα καλλονή σε νέες πόζες

Η Rowe γεννήθηκε στο Παρίσι, από Αμερικανίδα μητέρα, η οποία ήταν μοντέλο και χορεύτρια στο γνωστό καμπαρέ Lido. Σήμερα η Camille έχει εγκαταλείψει την πατρίδα της και ζει στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης

Camille Rowe: Η Γαλλίδα καλλονή σε νέες πόζες
Με τα νέα μαγιό του επόμενου καλοκαιριού γνωστής εταιρείας πόζαρε η όμορφη Camille Rowe, η 24χρονη Γαλλιδούλα με τα χαρακτηριστικά μπλε-πράσινα μάτια, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο καυτά κορίτσια του μόντελινγκ.



Κλείσιμο
Η Rowe γεννήθηκε στο Παρίσι, από Αμερικανίδα μητέρα, η οποία ήταν μοντέλο και χορεύτρια στο γνωστό καμπαρέ Lido. Σήμερα η Camille έχει εγκαταλείψει την πατρίδα της και ζει στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.



Το βιογραφικό της περιλαμβάνει σημαντικές συνεργασίες με γνωστούς οίκους μόδας, όπως Dior Homme, Gap, Tommy Hilfiger και φωτογραφήσεις για editorials μεγάλων περιοδικών. Το 2010 την είδαμε και στον κινηματογράφο στην ταινία “Our Day Will Come”, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Vincent Cassel. H Camille είναι ένα από τα αγαπημένα μοντέλα του γνωστού φωτογράφου Terry Richardson.
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης