27 Wooden Accessories: Φόρεσε λίγο ξύλο και ξεχώρισε!

27 Wooden Accessories: Φόρεσε λίγο ξύλο και ξεχώρισε!

Δημιουργικοί άνθρωποι που «ανθίζουν» στην Ελλάδα της κρίσης

27 Wooden Accessories: Φόρεσε λίγο ξύλο και ξεχώρισε!
Τα εντυπωσιακά ξύλινα παπιγιόν και αξεσουάρ δια χειρός Σταμάτη Νεδιλάκη ήρθαν για να μείνουν. Φτιαγμένα από μασίφ ξύλα δρυός, μεράντι, και πολύχρωμα υφάσματα αποτελούν μια πρωτότυπη ιδέα για να ανανεώσουν το στυλ τους άνδρες και γυναίκες καθώς μπορούν να φορεθούν και σαν καρφίτσες ή και σαν κοκκαλάκια για τα μαλλιά.


Ο Σταμάτης, απόφοιτος της σχολής Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που έχει έδρα την Καρδίτσα εγκαταλείπει την μικρή επαρχιακή πόλη μετά το τέλος των σπουδών του για να ψάξει την τύχη του στην Αθήνα. Αρχικά σκέφτηκε να ξεκινήσει φτιάχνοντας ξύλινα γυαλιά αλλά καθυστέρησε στην υλοποίηση της ιδέας του και τον πρόλαβαν άλλοι...

Κλείσιμο


Δούλεψε σε εργοστάσιο με ξυλοκατασκευές αλλά οι μεγάλες αποστάσεις και η μονοτονία της μεγαλούπολης τον έκαναν σύντομα να επιστρέψει στην Καρδίτσα.


Η έμπνευση δεν άργησε να έρθει... Μαζί με τη σύζυγο και συνεργάτη του Ερμίνα, η οποία ασχολείται με τον χώρο της μόδας, σκέφτονται να κατασκευάσουν ξύλινα αξεσουάρ όπως καρφίτσες, μανικετόκουμπα, κοσμήματα κ.α.


Αυτό όμως που κλέβει την παράσταση είναι τα ξύλινα παπιγιόν, καθώς αποτελούν μια πρωτότυπη και στυλιστικά ενδιαφέρουσα πρόταση για τις καθημερινές μας εμφανίσεις. Η 27 Wooden Accessories αποτελεί λοιπόν την πρώτη προσωπική του δουλειά και ο Σταμάτης με την Ερμίνα υπόσχονται να δημιουργούν ξύλινα αξεσουάρ για όλα τα γούστα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.




Ο δημιουργός δεν σκέφτεται να επιστρέψει στην Αθήνα και παροτρύνει και άλλους νέους ανθρώπους να υλοποιούν τις ιδέες τους καθώς θεωρεί ότι ο τομέας της δημιουργίας νέων προϊόντων έχει αυτή τη στιγμή την μεγαλύτερη απορρόφηση στην χώρα μας.


Αυτή την περίοδο μετά την ξύλινη χειροποίητη τσάντα,στα σκαριά είναι ήδη τα νέα σχέδια ξύλινων χειροποίητων αξεσουάρ που θα απευθύνονται κυρίως στη γυναίκα καθώς και η νέα σειρά των ξύλινων παπιγιόν για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015.




Για να κάνετε την δική σας μοναδική παραγγελία κάντε like στο facebook στη σελίδα των 27 Wooden Accessories ή μέσω mail στο 27woodenaccessories@gmail.com.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης