Πώς διατηρεί το τέλειο κορμί της η Miranda Kerr;

Πώς διατηρεί το τέλειο κορμί της η Miranda Kerr;

Ένα κορίτσι που λατρεύει τα σπορ

Πώς διατηρεί το τέλειο κορμί της η Miranda Kerr;
Για το γυναικείο περιοδικό «Vogue» της κορεάτικης έκδοσης και με θέμα τα σπορ πόζαρε με φόντο τη Νέα Υόρκη η όμορφη Αυστραλέζα Miranda Kerr φορώντας ρούχα από τους οίκους Balenciaga, Rag&Bone, Proenza Schouler και άλλοι. 

Και παρόλο που η 30χρονη καλλονή δεν ανανέωσε το συμβόλαιο με τον οίκο Victoria’s Secret, εντούτοις αυτό είναι το δεύτερο εξώφυλλο που κάνει για το περιοδικό «Vogue» μέσα σε λίγους μήνες.

Οσο για την πάντα τέλεια σιλουέτα της, η σύζυγος του Orlando Bloom έχει πει ότι ο συνδυασμός σωστής διατροφής και καθημερινής γυμναστικής είναι το μυστικό της.

Ποια είναι η γυμναστική που ακολουθεί;
Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες η Miranda αφιερώνει 75 λεπτά σε μια σειρά από διαφορετικές ασκήσεις σε καθημερινή βάση, ενώ δύο φορές την εβδομάδα κάνει jogging και τρέξιμο, διανύοντας απόσταση το λιγότερο πέντε χιλιομέτρων.

Για να επιτύχει περισσότερη γράμμωση ακολουθεί εξατομικευμένο πρόγραμμα με βάρη, boxing και stretching. Και φυσικά, όπως κάθε επώνυμη που σέβεται τον εαυτό της, μέσα στην εβδομάδα φροντίζει να ακολουθεί μαθήματα Pilates και Yoga.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης