Miranda Kerr: «Το καλύτερο δώρο του Orlando ήταν μια κορνίζα!»

Miranda Kerr: «Το καλύτερο δώρο του Orlando ήταν μια κορνίζα!»

Τραβάει τα βλέμματα σε κάθε φωτογράφηση, αλλά και εμφάνισή της και είναι πλέον δεδομένο το πόσο περιζήτητη είναι.

Miranda Kerr: «Το καλύτερο δώρο του Orlando ήταν μια κορνίζα!»
Τραβάει τα βλέμματα σε κάθε φωτογράφηση, αλλά και εμφάνισή της και είναι πλέον δεδομένο το πόσο περιζήτητη είναι. Ο λόγος για τη Miranda Kerr που της ζητήθηκε να ποζάρει για λογαριασμό του περιοδικού Cosmopolitan της Νοτίου Αφρικής.

Το 29χρονο μοντέλο από την Αυστραλία βρίσκεται μέσα στις σελίδες του περιοδικού σε μια στήλη με τίτλο «Μέσα στον κόσμο της Miranda». Ο «άγγελος» της Victoria’s Secret μιλάει σχεδόν για όλα: για το πώς βλέπει εκείνη το σώμα της μέχρι ποιο είναι το καλύτερο δώρο που της έχει κάνει ο σύζυγό της, Orlando Bloom.

«Έχω καλή σχέση με το σώμα μου και νομίζω ότι αυτό οφείλεται στο ότι ‘ακούω’ τις ανάγκες του. Το μόνο πράγμα που του στερώ μερικές φορές είναι ο ύπνος και είναι εκείνες οι στιγμές της απόλυτης κούρασης που νιώθω λίγο άσχημα», λέει η Miranda.

Κλείσιμο
Όσο για το καλύτερο δώρο που έχει πάρει από τον Orlando, λέει ότι ήταν μια κορνίζα! «Σε ένα ταξίδι μας στο Παρίσι, πήγαμε στο Hemingway Bar πίσω από το Ritz. Ενώ καθόμασταν εκεί, σκεφτήκαμε να γράψει ένα ερωτικό γράμμα ο ένας στον άλλο. Δεν ήξερε ότι είχε κρατήσει εκείνος το δικό μου, μέχρι τα περασμένα Χριστούγεννα, που μου έδωσε μια κορνίζα που περιείχε τα γράμματά μας. Ααυτό είναι το αγαπημένο μου δώρο!»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης