H Miranda Kerr μόνο με τις μπότες της!

H Miranda Kerr μόνο με τις μπότες της!

Αφού πόζαρε ολόγυμνη μπροστά στον φακό του Laurent Darmon και στη συνέχεια απαγόρευσε την κυκλοφορία των συγκεκριμένων «καυτών» φωτογραφιών στο Διαδίκτυο, η Miranda Kerr αποφάσισε να γδυθεί ξανά για το γνωστό περιοδικό «Harper's Bazaar»

H Miranda Kerr μόνο με τις μπότες της!
Αφού πόζαρε ολόγυμνη μπροστά στον φακό του Laurent Darmon και στη συνέχεια απαγόρευσε την κυκλοφορία των συγκεκριμένων «καυτών» φωτογραφιών στο Διαδίκτυο, η Miranda Kerr αποφάσισε να γδυθεί ξανά για το γνωστό περιοδικό «Harper's Bazaar».

Η 29χρονη καλλονή βγήκε ξανά από τα ρούχα της και πόζαρε φορώντας μόνο ένα ζευγάρι μαύρες μπότες στον φακό του Terry Richardson.

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό, η Miranda μίλησε μάλιστα για τη ζωή της και τις καθημερινές της συνήθειές.

«Ζω με τη φιλοσοφία ότι η ομορφιά ξεκινάει από μέσα σου και κάνω μια συνειδητή προσπάθεια να γεμίσω το σώμα μου με θρεπτικές ουσίες, μέσω του φαγητού που τρώω» είπε το γνωστό μοντέλο και πρόσθεσε: «Το ότι έγινα μητέρα, με έκανε να έχω ακόμα μεγαλύτερη επίγνωση και πάθος για τη διατροφή και την υγιεινή ζωή».

Σημειώνεται ότι ο Laurent Darmon, ο φωτογράφος που απαθανάτισε την Miranda, όπως ακριβώς την γέννησε η μαμά της, πριν από λίγες ημέρες, ανέβασε τις εν λόγω εικόνες στην ιστοσελίδα του στο Διαδίκτυο και γρήγορα έκαναν τον γύρο του κόσμου.
Κλείσιμο

Φαίνεται όμως πως η Miranda Kerr εκνευρίστηκε ιδιαίτερα με την κίνηση του Darmon και ζήτησε να «κατέβουν» οι φωτογραφίες…


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης