Diamonds and pearls για έναν στηθόδεσμο

Diamonds and pearls για έναν στηθόδεσμο

Αλλά και όταν φοράει κάτι λιγότερο… ακριβό η Μιράντα Κερ κλέβει καρδιές…

Diamonds and pearls για έναν στηθόδεσμο
Της μόδας φαίνεται πως έχουν γίνει τα διαμαντένια εσώρουχα, αφού μετά το γεμάτο κίτρινα διαμάντια και μαργαριτάρια Fantasy Treasure bra της Vicrtoria’s Secret των 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων με το οποίο εμφανίστηκε η Miranda Kerr στο show του Οίκου, ένα μοδάτο ενεχυροδανειστήριο στο Birmingham του Michigan δημιούργησε έναν ακόμη στηθόδεσμο- κόσμημα, με αξία που ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο δολάρια!
 
Με διαμάντια που φτάνουν συνολικά τα 500 καράτια και με χρυσό 18 καρατίων, το κομμάτι αυτό αποτελεί ένα από τα καλύτερα «προϊόντα» του οίκου «Birmingham Estate and Jewelry Buyers», όπως λέει ο ιδιοκτήτης Anthony Aubry. Η διαφορά του από το αντίστοιχο της Vicrtoria’s Secret είναι ότι αυτό είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από χρυσό και διαμάντια, δεν είναι υφασμάτινο με τους πολύτιμους λίθους τοποθετημένους πάνω του. Γι αυτό και ζυγίζει περίπου ένα κιλό.
 
Στην ερώτηση εάν πρόκειται για εκθεσιακό κομμάτι ή για πραγματικό στηθόδεσμο ο δαιμόνιος επιχειρηματίας, που έχει δώσει στη δημιουργία του το όνομα της γυναίκας του Rita, απάντησε: «Μπορεί κάποιος να έχει τόσα πολλά χρήματα που να θέλει απλώς να λέει ‘Ω, έχω ένα σουτιέν που κοστίζει ένα εκατομμύριο δολάρια’. Ή μπορεί να το χρησιμοποιήσουν ως έκθεμα στο σπίτι τους. Μερικοί μπορεί και να θέλουν απλώς να το φορέσουν»
Κλείσιμο
 


 
 









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης