Παίζει στην άμμο η Alessandra Ambrosio

Παίζει στην άμμο η Alessandra Ambrosio

Η Alessandra Ambrosio εθεάθη σε άλλη μια της εξόρμηση σε παραλία στο Malibu της California την Κυριακή να παίζει δίπλα στο κύμα με τον άντρα της Jamie Mazur, την κόρη τους, Anja, και μερικούς ακόμα φίλους τους.

Α1 μπάσκετ: «Κατοστάρα» του Ολυμπιακού
Παίζει στην άμμο η Alessandra Ambrosio
Υπάρχουν στιγμές που είναι «Άγγελος» της Victoria Secret και κάποιες άλλες που είναι απλά η μαμά δυο παιδιών. Τις στιγμές όμως που καταφέρνει να είναι και τα δυο παράλληλα είναι απλά… ανεπανάληπτη! Η Alessandra Ambrosio εθεάθη σε άλλη μια της εξόρμηση σε παραλία στο Malibu της California την Κυριακή να παίζει δίπλα στο κύμα με τον άντρα της Jamie Mazur, την κόρη τους, Anja, και μερικούς ακόμα φίλους τους.

Και ενώ έπαιζαν όλοι τους ανέμελα στην άμμο, η Alessandra έδειχνε στους λοιπούς λουόμενους το καλλίγραμμο σώμα της, μιας και φορούσε απλά το μαγιό της και ένα καυτό σορτσάκι. Ανάμεσα στα κάστρα που έχτιζαν στην άμμο, στα κοχύλια που μάζευαν και στις βουτιές τους, ο φωτογραφικός φακός αποτίπωσε μερικά ενσταντανέ που θα κάνουν πολλούς άντρες να σκεφτούν γιατί να μην έχουν και εκείνοι μια τέτοια σέξι μαμά!


Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης