Η αμαζόνα Miranda Kerr

Η αμαζόνα Miranda Kerr

Ο φωτογραφικός φακός στήθηκε μέσα στην εξοχική κατοικία του πρώην πρωταθλητή του μποξ, Mike Tyson και το μοντέλο πόζαρε σαν αμαζόνα!

Σε εξέλιξη οι εκλογές για το προεδρείο της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ
Η αμαζόνα Miranda Kerr
Αγαπημένο πρόσωπο των εξώφυλλων των περιοδικών, η Miranda Kerr έκανε ακόμα μια φωτογράφηση για λογαριασμό της αγγλικής έκδοσης του περιοδικού Harper's Bazaar για το μήνα Αύγουστο. Ο φωτογραφικός φακός στήθηκε μέσα στην εξοχική κατοικία του πρώην πρωταθλητή του μποξ, Mike Tyson και το μοντέλο πόζαρε σαν αμαζόνα!

Το 29χρονο supermodel μίλησε για το τι περιέχει μια τέλεια μέρα για εκείνη «να ξυπνάω από τη φωνή του γιου μου που φωνάζει «Μαμά, μαμά». Είναι ο καλύτερος ήχος που υπάρχει. Μ’ αρέσει να το βγάζω από το κρεβάτι του και να έρχεται στο δικό μας και να παίζουμε όλοι μαζί».

Όταν ρωτήθηκε αν σκέφτεται να μεγαλώσει και άλλο την οικογένειά της «νομίζω πως ναι. Το να κάνεις παιδιά είναι μια απίστευτη εμπειρία. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πόσο ισχυρός είναι ο δεσμός ανάμεσα στη μητέρα και στο παιδί. Το να το βλέπεις να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα είναι πηγή έμπνευσης».

Μίλησε και για τα κιλά της εγκυμοσύνης και για το αν βιάστηκε να τα χάσει αφότου έφερε στον κόσμο το μικρό Flynn: «Δεν πιέστηκα για να χάσω τα κιλά. Προτεραιότητά μου ήταν ο γιος μου και ο θηλασμός, που ήταν κάτι που ήθελα να κάνω και ευτυχώς δε δυσκολεύτηκα καθόλου. Ακόμα και τώρα έχω γάλα, αλλά ξέρετε… ο μικρός πλέον έχει δόντια!»

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης