Jennifer Lawrence: Το Χόλιγουντ στα πόδια της

Jennifer Lawrence: Το Χόλιγουντ στα πόδια της

Είναι το πρόσωπο των ημερών και τα φώτα του Χόλιγουντ είναι πάνω της.

Jennifer Lawrence: Το Χόλιγουντ στα πόδια της
Είναι το πρόσωπο των ημερών και τα φώτα του Χόλιγουντ είναι πάνω της. Ο λόγος για την 21χρονη πρωταγωνίστρια του «The Hunger Games» Jennifer Lawrence, η οποία εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Αντζελες με μια χρυσή τουαλέτα Prabal Gurung και τράβηξε για ακόμα μία φορά τα φώτα πάνω της.

Η Lawrence γεννήθηκε στο Κεντάκι. Στα 14 της την ανακάλυψε στον δρόμο ένας κυνηγός ταλέντων και την έστειλε σε οντισιόν. Η πρώτη της εμφάνιση ήταν στο ανεξάρτητο «The Poker House» (2008) και στη συνέχεια τα «Σύνορα της Μοναξιάς», στα οποία συμπρωταγωνίστησε με τις Σαρλίζ Θερόν και Κιμ Μπέισινγκερ. Ωστόσο ο ρόλος της Ρι «Στην Καρδιά του Χειμώνα», μιας σκληροτράχηλης 17χρονης που μάχεται στα αφιλόξενα εδάφη της αμερικανικής ενδοχώρας για επιβίωση ήταν αυτός που θα τη στέψει πρωτοκλασάτη σταρ και θα της χαρίσει μια υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Η ταινία «The Hunger Games» είναι βασισμένη στο πρώτο σοκαριστικό βιβλίο της τριλογίας της Σούζαν Κόλινς. Η ιστορία εξελίσσεται στη Βόρεια Αμερική. Το έθνος της Πάνεμ ζει στη πρωτεύουσα Κάπιτολ και τις δώδεκα απομακρυσμένες επαρχίες που την περιβάλλουν. Η Κάπιτολ είναι σκληρή και αμείλικτη με τις επαρχίες και τις κρατά υπό τον έλεγχό της αναγκάζοντάς τις να στέλνουν από ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας από δώδεκα μέχρι δεκαοχτώ ετών για να συμμετάσχουν στους ετήσιους Αγώνες Πείνας οι οποίοι μεταδίδονται ζωντανά από την τηλεόραση. Νικητής μπορεί να είναι μόνο ένας: ο μοναδικός επιζών.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης